Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #93794560

    törölt tag

    válasz F_Zolee #27285 üzenetére

    Van, amikor az a jó, hogy megmaradunk egy drivernél, s ha olyan játékokkal játszunk, amiket szeret, akkor nincs gond. A szívás akkor jön, amikor találkozol egy olyan game-mel, amivel baja van az aktuális drivernek. Találsz egy másikat, ami jó hozzá. Felteszed, és örülsz. Egy ideig. Mert előfordulhat, hogy azok a játékok, amit a régi driverrel előszeretettel használtál, most meg ezzel az újjal nem mennek. Most akkor váltogasd a drivereket, attól függően, hogy melyik játékkal akarsz játszani? Van, aki megteszi, nekem nem volt hozzá türelmem.

    Persze azok a felhasználók, akik viszonylag keveset, vagy kevés játékkal játszanak, azoknál lehet problémamentes a futás, ha pont olyanokat tol, amiket az adott driver szeret. És persze azt is hozzá kell tenni, hogy AMD lapban AMD-s kártyával jóval kevesebb gond van. Egyes Intel alaplapokkal nincsenek kibékülve.

    Az egyik gyerekkori barátom PC szervizes. Mesélte, hogy volt olyan időszak, amikor tucatjával vitték nekik az AMD-s kártyákat, amiknek nem volt semmi bajuk, csak éppen nem szerették a tulaj Inteles lapját. Volt, hogy el sem indultak, vagy ha igen, akkor teljes fordulattal pörgették a ventit. Néha semmilyen képet nem adtak, miközben a Windows láthatatlanul beboot-olt a háttérben. És mindezt erős, márkás táppal szerelt gépeken is, ha esetleg felmerült volna valakiben, hogy egy elégtelen táp okozta a jelenségeket.

    Örülj, hogy nálad minden rendben, és szurkolok neked, hogy ez így is maradjon. :)

    Azt azért hozzátenném, hogy ez a topic nem véletlenül van tele már évek óta a drivergonddal küszködő tulajok panaszaival. Anno volt itt egy NV driveres topic is, de kihalt, mert problémák híján nem volt, aki írjon bele. Vagy legalábbis nem sokan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák