Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #93794560

    törölt tag

    válasz TIT #27100 üzenetére

    Pedig sajnos igaz, amit mondtam. Az, hogy nálad AMS-lapon hibázik, az nem feltétlenül a VGA chipset összeférhetetlenségtől van. Más is okozhatja, például driver. S az AMD köztudottan "minőségi" drivereket ír.
    Hardveres szakik között már régóta köztudott tény, hogy az AMD kártyák a HD5000-es sorozattól kezdve, és attól fölfelé időnként összeakadnak az inteles lapok chipsetével. Az a baj ezzel a dologgal, hogy nem állandóan jelentkezik, hanem összevissza. Saját tapasztalat is, az egyik hardveres haver elmondása mellett. Nekem csinált olyat, hogy bekapcsoláskor minden oké volt, a Win bebootolt, de a monitoron kép nuku. Máskor hirtelen felkapcsolt a venti max fordulatszámra, kép elment. Volt, hogy a VGA működés közben is kikapcsolt, erős, és minőségi táppal szerelt gépen, alsó kategóriás VGA-val is.
    S a hardveres szerelő haver mesélte, hogy volt idő, amikor tucatjával vitték hozzájuk az olyan PC-ket, amik inteles lapban HD5000-es, vagy annál nagyobb AMD-s VGA-kat tartalmaztak. A gépeknek nem volt semmi bajuk, a VGA-nak sem, csak nem bírták egymást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák