Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    Hali,
    Adott egy HD7870, egy TV meg egy projektor, a TV az elsődleges kijelző, az van kiterjesztve a projektorra. Tehát csak a filmet húzom át a projira az asztal marad a TV-n. Eddig boldogság van.

    SMPlayer-el (vagy bármilyen szoftverrel) szeretném állítani a video (avi) tulajdonságait, például fényerejét és a világon semmi nem történik.

    CCC-ben most minden létezőt alkalmazás vezéreltre tettem meg "video lejátszó beállításainak használata" pipa stb. állítom az SMPlayer-ben a fényerőt, kontrasztot minimumra és semmi nem történik, más playereket is néztem, ugyanúgy semmi. Mintha le lenne tiltva. Ilyenkor WTF van?

    Ha CCC-ben állítom akkor sem megy ez a vicc, bejelölöm a videó színbeállításoknál, hogy AMD beállítások használata, leveszem a fényerőt meg a kontrasztot minimumra, a mintakép elsötétül, ahogy kell, elindítom a lejátszó progit és ugyanúgy megy a video valaminek az alapértelmezett színbeállításaival, de hogy minek a beállításaival az jó kérdés

    Azon túl, hogy uninstall a CCC (ami a méretezési beállítások -overscan- miatt kell, különben a TV-n nincs teljes képernyő :W ) lehet valahogy tutira menni, hogy ne kényszerítse a default beállításait rám semmi és a videoplayer beállításai működjenek végre?

    Perpill konkrétan semmivel nem tudom állítani szoftveresen egy videó fényerejét, kontrasztját stb. Nyilván gáz van a CCC-vel, összeakad valamivel, vagy telepítési gond vagy akármi, de nincs valami cfg, amit meg lehet editálni, mert egyébként semmi bajom vele és most úgy megkímélném magam a telepítgetéstől...

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák