Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hzs90

    csendes tag

    Félig OFF, akit nem érdekel csak az utolsó sort olvassa :)

    Sziasztok!

    Van egy HP Pavilion 15-n002sh laptopom, i5-4200m proci és hd8670m videókártya. Nem vagyok nagy játékos, de unaloműzésként néha előveszek egy-két régi kedvencet.

    Kezdeném azzal, hogy mikor megvettem a gépet, feltelepítettem a windows rendszert. Az asztalra jobb klikkel a "catalyst beállítások" (vagy hasonló) menüre klikkelve azt a hibaüzenetet kaptam, hogy a catalyst nincs megfelelően telepítve..

    Jó, amíg nem akadályoz nem probléma. Feltelepítettem a Mafia 2-t, vígan megy, viszont az árnyékokkal gondok voltak. (nem csak nálam jött elő ez a hiba).

    Nem gond, akkor frissítettem a legfrissebb hivatalos driverre (14.4), újraindít, bootolás után fekete képernyő.
    Restore pontok nem működtek (se kézi se automata pontok), felújításnál pedig azt írta, hogy a visszaállításhoz szükséges fájlhoz tartozó partítió zárolt (vagy ilyesmi). Jó akkor gyári visszaállítás...

    Megint megvan minden, egy régebbi catalystet raktam most fel. Azt írták, hogy a 12.8-cal nem volt semmi gond, teljesen stabil. Viszont régebbi verziót telepíteni úgy tudom csak úgy lehet, ha ezt az "amd clean uninstall utility" szoftvert használom először. Letöltés, futtatás, újraindítás. Fekete képernyő, hasonló az előzőhöz. Restore pontok most se jók, felújítás nem jó, gyári visszaállítás..

    A héten jönnek érte, viszik a HP szervizbe. Addig is arról szeretnék tudomást szerezni, hogy melyik a legstabilabb, legmegbízhatóbb verziója a Catalyst control centernek? Az se baj, ha 2 éve adták ki, csak jól működjön... Köszike :)

Új hozzászólás Aktív témák