Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • acumen880711

    tag

    Üdv az uraknak!

    Segítséget szeretnék kérni: 4 napja vettem 1 Dell Inspiron 3737-et és az istenért nem boldogulok a driverekkel...tudom és olvastam, h macerás, de h ennyire...

    Na akkor a sztori: még telepítések előtt végigolvasgattam pár hsz-t pár topicban és szerencsére nagy nehezen arra már rájöttem, h a telepítések sorrendje a chipset, intel, amd driver. Eddig ok. Na de itt jött a móka. Először én nem nagyon szeretnék használni win 8at (1részt nekem nagyon nem jön be, másrészt telepítőm sincs), ergo win 7 x64 ult. van a gépen. A driverek helyes sorrendben felmentek, a catalyst azonban elkezdte a h*lyeségeit...Több ccc drivert is leszedtem, de mind1ikkel volt gond. Lévén nehéz volt találni win7-hez valót, elsőre nem jót szedtem le (win 8-hoz valót) ez bírta kb. 1,5 napig, rendesen működött a ccc, tudtam állítgatni rendesen, játék alatt be is kapcsolat a 8870m stb...De aztán ugye előbb-utóbb feltűnt a rendszernek, h a driver win8-hoz való és be is halt, nevezetesen a kövi hibaüzivel: "Catalyst Control Centre Host Application működése leállt", oké mondom biztos az a hiba, h nem win 7eset szedtem le. Na akkor driver keresés...találtam is 1et win 7hez az alábbi linken: http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriverDetails/Product/inspiron-15r-5537?driverId=YHKT2. Felrakás után és reboot után a probléma ugyan az...akkor keresés újra, leszedtem innen: http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx na ez még jobb volt, mert itt reboot után nem az említett hibaüzi jött elő, hanem amit indítani akartam a ccc-t, kék halált kaptam...remek mondom. Na már most perpill nem tudom, mi lehet a gond? Nyilvű a legutóbbi helyről szedett driver error, de akkor honnan szedjek le normálisan működőt? V a dell honlapján lévő jó, csak vmi bezavar a ccc-nek? Aki találkozott már hasonlóval v ilyen notija van, kérem írja meg, h mit, h csinált, mert örülnék ha végre működne a ccc és újra tudnám használni a radeon karimat! Köszi!

    (Ha vhol megvan a problémára a válasz akk sry, próbáltam visszaolvasgatni, sajna nem találtam meg a helyes megoldást! :( )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák