Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Első körben itt kérnék segítséget! Azt azért szeretném az elején elmondani, hogy ezekben a kérdésekben eléggé járatlan vagyok, én nem a számítástechnika világában nőttem fel, Bill Gates nálam fiatalabb.
    A cuccaim a profilomban láthatók. Az történt, hogy 3 napja felraktam a legújabb VGA drivert. 2 napig semmi gond nem volt, a BF4 amivel mostanában játszok símán futott. Tegnap este viszont kifagyott a játék, egy DirectX-es hibaüzenettel. Ma próbálgattam újra, és azt tapasztaltam, hogy kb. 5-10 perc játék után kifagy a rendszer minden hibaüzenet nélkül, de olyan szinten, hogy csak a reset gombbal lehet a gépet újraindítani.
    Közben lent a tálcán a"Számítógép-problémák megoldása üzeneteknél" ezt találtam, aminek időpontja megegyezik a tegnap esti DirectX-es hibával.

    Azt megjegyezném, hogy amig futnak a játékok addig semmi gond nincs, se villódzás, se egyéb olyan probléma ami a VGA-ra utalna, magyarán tökéletes a kép, tökéletesek a szinek, stb.
    Lefuttattam az sfc/scannow parancsot, ott minden rendben volt.
    Kérdés adódik, hogy mi lehet a gond, tényleg hardveres, mint amit az üzenet kiírt, vagy mégis driver gond lehet, vagy esetleg máshol kell keresni a problémát? Van esetleg néhány olyan nem túl bonyolult eljárás, amivel lehet szűkíteni a kört, hogy hol lehet a gond?
    Előre is köszönök minden javaslatot.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák