Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz InfiniteReality #20806 üzenetére

    Hangkeverése? Ugyanazt az audiosávot játssza le, mint a többi lejátszó. :)
    Legfeljebb más a dekóder, de ez emiatt fellépő különbséget erősen kétlem ,hogy bárki egyértelműen meghallja.

    "Olyan alap dolgok, minthogy duplakatty a videón vagy alt+enter és fullscreenre ugrik, vagy space-re megáll, nem így vannak benne."

    De igen, ezek mind pont így működnek benne. Dupla kattintásra teljes képernyőre ugrik, míg szóközre szünetelteti lejátszást ja és még az Alt+Enter kombinációval is teljes képernyőre ugrik. Valamit nagyon benéztél vagy valamivel kevered ezek szerint.
    Nem olyan finom a mozgás? 60p módban 5 féle fokozat van, ráadásul a legagresszívabb módban is sokkal kisebb a CPU terhelés, mint SVP mellett, ráadásul SVP esetében egy fél tucat különböző szoftvert fel feltelepíteni azt vagy megy vagy nem. Splash Pro-nál ezzel ellentétben egyetlen szoftver szükséges és ott egy checkbox-ot kell bepipálni és megy is (megfelelő hardverkörülmények mellett).
    Bár Splash Pro esetében a Motion-nál 6-os értéktől kezdődik a 60p lejátszás és ez is ajánlott ehhez a sebességhez, mert itt van a legkevesebb képhiba.

    Abu (#20812):

    "A Microsoft nem fogad el a Windows Store-ba mature vagy adult besorolású játékot."
    Na ezt nem tudtam. EZ akkor viszont azt is jelenti, hogy szinte semmilyen komolyabb FPS nem kerül fel oda. Elég,. ha csak a Crysis, Far Cry vagy FEAR franchise-okra gondolunk, ezek mind 16 vagy 18+ besorolásúak, tehát kiestek. Akkor ezen címek fejlesztői is törekedni fognak a Linux portra, várható ilyen megmozdulás a nagyobb címeknél, ahol esélytelen a Windows Store-ba jutás?

    "Ha a játéknak eleve van OpenGL rendere, akkor már csak a már félig átlépte a fejlesztő a Linux küszöbét. Így nem sok befektetés a port."
    Köszi a megerősítést, akkor ezt jól gondoltam. :R

    [ Szerkesztve ]

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák