Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikk2000

    őstag

    válasz Rolci #1781 üzenetére

    Hali! Tényleg elég bonyolult így elsőre.

    Szerintem egyszerűen marhaság az, hogy az atitool valami 2D-s órajelet emel meg. Ezek alapvetően 3D kártyák, így a hozzá készült tuning programok alapvetően 3D-s képességekkel foglalkoznak. Nem is nagyon tudom elképzelni mire kellhet 2D-t tuningolni? Nem bírná a kártya 2048*1536-ban valamilyen 2D-s stratégiát 20000 egységgel?
    Azt tudom elképzelni, hogy ha neked ugyanannyi húzás kisebb növekedést okoz mint amit a CCC-ben megadsz, akkor nem igazán komálja az atitool az ''új'' kártyádat, ergó hibásan működik vele. Lehet hogy csak a számítási képletét kéne korrigálni, emlékeim szerint mintha lehetne állítani. Atitool-ból tudtommal jó ideje nem adtak ki új (hivatalos) verziót, feltehetően azért mert kisebb lett a fejlesztő önbizalma, de új kártyához célszerű lenne a legfrisebb bétát feltenni, ami a béta 14 (!) [link] (alul)

    Namármost fent van nekem az Ati Tray Tools nevü program (...) hogyan tudom megnézni, hogy ténylegesen a 3d-s kért órajeleken megy-e a kártya alkalmazás közben? előre is köszi a segítséget!

    Szerintem kapásból ebből is a legfrissebbel próbálkozz, ami a v1.2.6.940.
    [link]

    Tools & options -> on screen display

    Itt aztán értelemszerűen. OSD és FlashOSD. A flashOSD fülön a flashOSD-t én manual-ra szoktam állítani, ekkor viszont hot keys -> enable hot keys, illetve a hot keys-en belül hozzá kell rendelni billentyűket (customize). Szépen meg lehet itt mindent adni, hogy váltogassa a sarkot ahová az értéket teszi, vagy elrejtse/megjelenítse az értékeket.

Új hozzászólás Aktív témák