Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz Abu85 #15356 üzenetére

    Kipróbáltam az általad korábban említett és az AMD által is preferált - az user error problémakört kikerülendő - automatikus driver detektort. Nem tudom hányan próbálták, de nálam ez biztosan nem oldana meg semmi!
    Csak a pontosság kedvéért mondom: a rendszer Win7 x64 Pro, a VGA Sapphire HD6870 1GB amihez a legutóbbi Pre3 driver + CAP4 van telepítve. Tegnap letöltöttem majd elindítottam a programot ami közölte, hogy van új verzió a 11.9 WHQL személyében :U (holott már kint van 11.10 is, sőt sztem a Pre3 is újabb). nN mind1, gondoltam újbóli futtatást neki, de az eredmény ugynaz. Nézzük meg töltse már le, mi lesz az eredmény... hát az, hogy kb 99%-nál a letöltés leállt hibaüzenettel.
    Tudom én, hogy sok a probléma és annak egy része valóban user error, de akkor ez mi? Ez lenne a megoldás a hibátlanoktól? :U Kipróbáltam az NV féle driver detektort is, amihez JAVA kell, más nem. Lefuttatta majd kiírta helyesen a telepített driver verzió számát, és az elérhető legfrissebbet is (ez esetben ugyanazt).
    Ez saját tapasztalat nem hallomásból értesültem róla, és az AMD/ATI valamint az NV féle verziót kipróbáltam.

Új hozzászólás Aktív témák