- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- iPad topik
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
pengegyerek
aktív tag
-
vlevi
nagyúr
Hogy valami pozitív is legyen, elmondom, hogy én felraktam, és nekem megy
Előbb a steamből próbáltam erre a cikkre hagyatkozva , de az csak 11.9 volt. Aztán az AMD oldaláról letöltöttem a 11.10-t, és felraktam.
Ja, és mindkét esetben (tessék szörnyülködni) csak update-t csináltam, és nem uninstall-install-reboot. Egyelőre csak a Race07-et próbáltam, de az megy, nekem egyelőre több nem is kell. Gyúrok a doningtoni futamra ezerrel
[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
Kurva jó Battlefield 3-hoz a 11.10 végleges is, 5 percen belül appcrash. Hibakód: 4e9d3315
-
Mukorka
addikt
válasz
radi8tor #15263 üzenetére
Nekem még nem fagyott ezzel BF3 . előző preview is főleg 0x00000116-al meg ezzel a sys mókával... 0x0000050 eddig kétszer volt. Mondjuk most tuning off van mert így ritkábban szállt el
(#15266) radi8tor1 : Tudom , azzal nekem se volt gond.
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Pierre75 #15273 üzenetére
Borzalmasan nehéz az AMD-nek javítani a 4e9d3315-es hibát, mivel a hibát kiváltó bf3.exe nem a Catalyst csapat kezükből került ki.
[link] - itt egyébként vannak a megoldásra ötletek.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
IRON STORM
őstag
Eredeti Mass Effect indítás után kék halál az új driverrel. Ez is user error.
lényeg hogy nincs gond az AMD drivereivel.
Csak a TDi!
-
Bl.Gyo.
őstag
Én is feltettem a 11.10-et. Nekem nincs az AMD Vision Engine Control Center-ben, a "Teljesítmény" opció alatt a "Graphics Overdive, CPU Overdrive, és AMD Overdrive". Miért? Karim: Mobility HD4330.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bl_gyo/index.html
-
Mukorka
addikt
Megint dobja új driverrel is ezt a hibát. Alt+F4 egyébként jó megoldás ha jön a fekete képernyő
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
törölt tag
XBMC alatt mkv lejátszáskor fagyások,kilépéskor meg kék halál.Rakom vissza az előzőt, ez az utóbbi hónapok leggyengébb driver kiadása
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Bl.Gyo. #15277 üzenetére
Nem mindegyik Mobility GPU-hoz jár. A notebookgyártó rak egy BIOS-t a termékre, melyben beállíthatja, hogy akarja, vagy nem akarja ezeket a beállításokat. Az új driverben ez annyiban egészült ki, hogy egy adatbázis is a rendszer része lett, mellyel a notebookgyártó visszamenőlegesen letiltathatják a szolgáltatást, ha akarják.
(#15280) Pierre75: A linken amit adtam két konfigon is NV van, amin ugyanez a hiba. A probléma nem válogat a GeForce és a Radeon között. Súlyosabb annál. [link] - ilyen formában is jelentkezik. A driverre utal, de valójában nem driverhiba.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Bl.Gyo.
őstag
Egyébként a "Windows-élményindex" lejjebb értékelte a videókártyámat a 11.10-es driver feltétele után. 4.1 pontról, 3.4-re (Windows Aero asztali teljesítménye). Minden más driverrel, még a Win7 beépített driverével is 4.1 pont. A 3D munka-, és játékgrafikai teljesítmény az maradt 5.8 . Másnál változás? Még a kártya teljesítményét is rontja a 11.10?!
-
Mukorka
addikt
Az új drivernek hála már a fegyverek is eltűnnek a karakterek kezéből BF3-ban.
11.9 mennyivel megy rosszabbul mint a 11.10 3. Preview ebben a játékban?Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
zoo8800
veterán
Üdv,
Win7x64-et, és Radeon 4770-et használok, 10.3-as Catalysttel. Semmi bajom vele, de teljesítmény növelés végett felraknék valami újabbat. Pl. a 11.10-et
Szerintetetk megéri? (Lehet olvasni kb. az összes verziónál mindenféle problémáról, és nem szeretném feleslegesen babrálni a gépet, olyan jól muzsikál...)[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
Raidon
senior tag
Nekem 11.10 csak gyorsabb lett + teljesítményt hozott
Nincs bajom vele"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
_DiEGO_
őstag
Az AMD Eyefinity technológiájával kapcsolatos változások
Támogatás az Eyefinity 5x1 típusú megjelenítő konfigurációk létrehozásához, portré és normál módban egyaránt.
A DirectX 11-es alkalmazások esetében a maximálisan támogatott felbontás értéke mostantól 16000 x 16000 pixeles lett, de ez csak a Radeon HD 6000-es sorozatú videokártyák esetében élvezhető.
Keret/káva kompenzáció az eltérő képsűrűségű kijelzőkből álló konfigurációknál is.AMD VECC/CCC újítások
A Vision Engine Control Center és a Catalyst Control Center esetében egyaránt történtek változások, amelyek elősegítik az egyes funkciók egyszerű engedélyezését, illetve az említett „vezérlőközpontokon” belül található szolgáltatások vezérlését. A változások az alábbi területeket érintik: AMD Overdrive for GPUs, Information Center (szoftver és hardver). A kiadási megjegyzéseket [I T T] találjátok.
Nekem egyenlőre csak annyi a gondom , hogy nem enged 1-nél több klienst futatni ....online game - de lehet nem is ez az okozója , egyenlőre go game
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
addikt
Erről is ennyit AMD.... Mobility cfx: Alt+Tab Bf3=BSOD.Crossfire gyalázatosan skálázodik,a másodlagos vga 0-53%-ig ugrál,ha CAP4-et felrakom feleződik az FPS.Bravo
Még jó hogy erre a driverre várt mindenki
-
Mukorka
addikt
válasz
Muerte #15292 üzenetére
Sokszor előszőr elfeketedik a kèp mielött jönne a kék. Még ott a gép és ha ctrlaltdel-t nyomok akkor fagy be. Viszont sima alt+F4 esetén meg lehet úszni a dolgot.
A kérdés továbbra is az hogy a 11.9 Cap4-el mennyivel gyengébb teljesítményt ad mint az újMukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
szasanyi
félisten
No, én két napja - egy reinstall és BF3 kapcsán - felraktam a HD6870 alá legutóbbi Pre3 drivert + CAP párost és egyelőre nincs gond, így aztán az eddig leírt tapasztalatok miatt asszem marad is.
„A man has to look his best when it's time to get married... or buried." by Bowery King
-
vlevi
nagyúr
válasz
Muerte #15292 üzenetére
"Még jó hogy erre a driverre várt mindenki"
Az a baj, hogy ezt mindegyik driverre el lehet mondaniDe nekem szerencsére működik Az is igaz, hogy én egyelőre nem vagyok érintett a Rage, BF3 problémákban, mert egyik sincs meg.
És nekem a Windows élményindex sem változott, maradt 7.4, úgy, ahogy volt. (Sapphire 5770 Vapor-X, 1GB)
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Jól olvasom, hogy 11.10-zel crashel a BF3? Mert épp wintelepítés előtt állok és ha lehet, nem akarok egy szar drivert feltenni.
Más játéknál is előjött ilyen?
-
-
Bl.Gyo.
őstag
Uninstalálltam a 11.10-et. Meghülyült tőle a Win7-em. Ma bekapcsoltam, és a mini alkalmazásokat nem töltötte be a gép, netre nem tudtam csatlakozni (lefagyott az óra meletti kis hálózai ikon), az Avast kivolt kapcsolva, nem tudtam bekapcsolni a védelmet, és folyton kirakta az ikonját az asztalra, a Catalyst Uninstall nem válaszol stb., de megoldottam. Leszedtem a drivert, és voálá, minden jól megy most (Win7 alap driverrel)
. Melyik verziót érdemes feltenni a Mobility HD 4330-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest