Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    válasz AtHoS #13220 üzenetére

    Szia.
    Jelenleg egy Arctic Cooling Accelero Xtreme AMD HD 5970 VGA Cooler van a kártyán ami FurMark alatt minden beállítások mellet MAX 80 c fok alatt tartja a Vramok hőmérsékletét.
    Esetlegesen ha tényleges Vram hiba van a kártyával kapcsolatban lehet e javítattní mert nem szeretném kidobni,vagy érték csökkentéssel eladni mielőtt beadná a kulcsot.
    Még az Assasin Screed 2 nél volt ilyen pár fehér pöttyös textúra a házak oldalán.
    Mióta megvan a kártya észre vettem Win bootnál,hogy egy kurzor nagyságú színes kocka megjelenik kevesebb mint 1 sec en belűl,és el is tűnik ezred ms alatt.
    Tegnap előtt az egyik Profilt le akartam szedni mire kékhalálal lefagyott minden BlueScreen 1038 as hibával.Amíg a Katát nem töröltem le minden eggyes amd_catalyst_11.3_cap1 illetve a 11.12 nél ezt csinálta mikor a kis fekete ablakot feldobja uninstalállás közben.
    Utána Csökkentett módban sem volt hajlandó elindulni a kártya.
    A felső sarokban nagyon kicsi pixelek jöttek elő piros,zöld,illetve kék színűek lefele meg leírta mit töltött be,és le is fagyott.
    Mikor le sikerült törölni mindent,és most lépek be csökkentett módban nem csinál ilyet :F
    Nagyon parázok ha kezdi véglegesen beadni a kulcsot mert nem volt oco :O
    Ha valakinek van ötlete mitévő legyek akkor privátban várom,vagy ide :R
    Mindenkinek köszönöm a segítségét illetve azt a sok segítséget amit itt a PH kaptam :R

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák