Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz katt777 #11749 üzenetére

    Asus meghajtó == ref. meghajtó. Egy extra fájlt van benne, ami a Smartdoctor és a többi Asus alkalmazások mellett aktiválja a DX11-et (mivel a referencia meghajtóval nincs, ha aktív az Asus szoftverek egyike). Egyéb változtatás nincs, mert nem vihetné tovább a WHQL aláírást. :) Ennyit a mágikus különbségekről. :D

    Ezért is mondtam, hogy annál baj van akinél nem fagy. :)) Sajna nekem is ezzel kell együttélésem. Pedig próbálkozok, de a kékhalál még nem talált meg. Illetve de. Novemberben szoptam egy sort, mert folyamatos kék halálom volt egy programban, a VGA-ra gyanakodtam a bejegyzésből. Egy hétvégén viszont átelemeztem a beállításokat és a programokat, amiben előjött. Az Intel EIST-t kellett kikapcsolnom a BIOS-ban. Azóta nem volt gondom. Pedig már jöttem volna a topikba, hogy a Radeon nekem is fagy, de az erőmet inkább a probléma megkeresésére fordítottam, hogy kiderítsem mi az ok, és nem törődtem bele, hogy nincs megoldás.
    Ezt egyébként jeleztem az Intelnek. Mondták, hogy az MS-nek jelezzem. Nekik is jeleztem. Ők azt mondták, hogy az Intel az illetékes. :D Azóta nincs EIST-m :O, de nincs kékhalálom sem :N. Persze az MS és az Intel között egy szép közvetítő lettem, de az egyik cég sem törekszik a probléma megoldására. Gyanítom az MS a hunyó, mert találtam egy olyan progit, ami EIST-vel Win alatt fagy, de Linux alatt már nem. Persze az MS leszarja, hogy kivizsgáltam nekik az esetet. :)

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák