Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #10809 üzenetére

    Abból gondolom, hogy ugrál az órajel. Ezt mintha már írtam volna párX. Nekem ez nem normális működés, mert számomra 2D-ben 2D legyen az órajel, 3D-ben meg 3D, és ne találgasson a meghajtó, főleg, ha régebben elvolt így. Az is egy nagy bug-elfedés, amit a tuninggal csináltak 10.5-ös Catalyst-től, nem fejlesztés.
    Az csak az AMD-nél problémamegoldás, hogy csinálnak helyette másikat. :N
    Akkor ATT hogyan frissíti másodpercenként az órajeleket, hűtést, feszt? :F Ahogy üzemmódot váltok, 1mp-en belül megjelenik, de még Everestben is lejjebb lehet venni a frissítést 1mp-ig. Akkor találomra lövik be, miközben nem ismerik az 5mp-cel későbbi értéket? :F :Y
    Mint már írtam, nekem ne az AMD berendezésein menjen jól minden, hanem az én gépemen, te meg ezt nem vagy képes megérteni, fölösleges is vitázni rajta. Azok véleménye meg irreleváns, akik a marketing után szajkózzák a magukét. :) Lényegében te vagy az egyetlen, akivel itt érdemben lehet társalogni. :R (Mellesleg nem én vagyok egyedül a véleményemen, hanem sokan mások is, csak ők már nem foglalkoznak ezzel. Visszaolvashatsz, ahányszor valaki felvetette a felhasználóbarát szemléletet, a gyártó-programozottak mindig lehurrogták. :((( )
    Mint írtam, az AMD azért választja ezt a megoldást, mert semmi nem kényszeríti rá őket arra, hogy jobbat csináljanak. Értem én az érvelésedet, csak a kiindulópontjával nem értek egyet, azaz hogy az AMD a legjobb megoldást választja, mert nem azt, hanem a számára legkisebb költséggel járót. Ha pedig el lehet valamit adni extra költségek nélkül (tehát nem költenek arra, hogy pontosabban működjenek a VGA-ik, akár azért, mert úgy lassulnának is), akkor e költségek megtakarítása profitban fog realizálódni. Mielőtt megint belekötnének ebbe funkcionális analfabéták, nem azt mondom, hogy nem működik a felhasználó szempontjából rendben egy meghajtó (+ bugok), hanem hogy szerintem messze nem tökéletes a működése. :R
    Nagyon kíváncsi vagyok amúgy a 6-os szériára, hátha kijavítják azokat a vsz. hardveres eredetű hibákat (pl. a villódzás HD4870-eken, ha nem azonos a 2D és 3D RAM-órajel, ami ATT-ban szintén nincs jelen), amelyek miatt most így-úgy foltozgatják a meghajtókat.

    Hát, az SLI-hibát talán nem a Catalyst okozta... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák