Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Oliverda #10746 üzenetére

    Ha még keresni kéne!!!! :Y
    Látom, páran képtelenek vagytok felfogni, miért írok a hibákról. Nem vagyok az a típus, aki megeszi, amit kap, bármi legyen is az. Persze nektek biztosan fizetnek azért, hogy hibás hard- v. szoftvereket használjatok. :P
    Nagyon jó kártya a HD4870, szépen visz szinte mindent (akár még csökkentett órajelekkel is), viszont nem DX11-es, de még nincs normális (élvezhető) DX11 progi sem. Akkor meg miért adjam el? Ráadásul elég csak megnézni a Metro2033-at, hogy mi kell egy DX11 programnak (HD5970), ergo ráérek várni a cserével. Mellesleg a garos cserék miatt még másfél év garom van rá, ha ez is meghibásodna netán. Az elődje a 16XPCI-E2.0 módot "felejtette el", a 2 ASUS Glaciatoromból meg 3-nak ment tönkre a hűtője pár hónapon belül. (Nem elírás, a 2. már hűtőcserélt javított volt.)
    A C. meghajtókat meg letesztelem, és azt használom, ami ezen a kártyán a legjobb, nem izgatom magam amiatt, hogy a legfrissebb legyen fent, ha az lassú v. bugos.

    ADAM1337: Nem az a baj, ha nem jön javítás, hanem az, ha ami jön, az rontás. Nálam pl. 10.9C van fönt ATT-szal, gyors, és semmi bajom vele, de attól még látom, hogy mások, akik más funkciókat használnak, mint amelyeket én, szívnak vele (vagy a többivel éppen).
    Amúgy ahogy mondani szoktam, akinek egy AMD VGA-val minden rendben megy, az ne frissítsen meghajtót. :) Az a baj, hogy az AMD-sek vérébe annyira beleégett már a csodadriver-várás (HD3870 alapján nem is ok nélkül), hogy juszt is szívatják magukat, aztán panaszkodnak, mert ez már ilyen kötözködős fajta. :DDD

    daa-raa: Messze nem volt az 99%, azt meg nem is tagadtam, hogy tanulni mentem oda. De mint e topicban is többen írták, a usernek nem kellene mással törődnie, minthogy beteszi a hardvert a gépébe, felinstallálja, és használja. Minden más a gyártó sara, az is, hogy nem tájékoztatja megfelelően a felhasználót (kézikönyv). Ha lett volna ilyen részletes leírás, én sem kérdezgetek annyit. Mellesleg még mindig van bizonyíthatóan szoftverhiba a Leadteknél, amiről meg kiderült, hogy nem az ő saruk, azért már nem is kárhoztatom őket.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák