Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zizzenet

    csendes tag

    válasz mikk2000 #1018 üzenetére

    Időközben további felfedezéseket tettem. Kiderült, hogy az AGP Write nem minden. Az egyik drivernél a korábban leírt változtatások ellenére is hasonló tapasztalataim voltak, mint amiket az első, probléma felvető kérdésemben leírtam.
    Végül föltettem a 6.2-es Catalystot, és odáig merészkedtem, hogy visszaállítottam mindent az alapértékekre, vagyis AGP Read/Write, PCI Read/Write és Fast Writes bekapcsolva (utóbbit a dokumentáció szerint támogatja az alaplapom). Ennek ellenére stabilnak és viszonylag jónak mondható a jelenlegi állapot, egy-két apróbb hibától eltekintve, amiket egyelőre tolerálok.
    Szóval sokkal inkább úgy néz ki, hogy nem a driver alacsony szintű állítgatása a döntő, hanem, hogy egy pocsék vagy valamivel kevésbé pocsék driver van éppen telepítve.

    A BIOS-ban egy időre kikapcsoltam, hogy az AGP-nek foglaljon le IRQ-t. Mikor visszaállítottam, javult a teljesítmény. Ez mit szolgál valójában?

    Másik kérdés, ezzel tényleg nem tudok mit kezdeni, sok mindent próbáltam már: mekkora legyen az AGP Aperture Size? Radeon 9800 Pro videókártyám, 1024 MB RAM-om van. Jelenleg 64 MB az említett opció értéke. Érdemes magasabbra vagy alacsonyabbra tenni?

    Köszönöm, ha továbbra is segítetek.

Új hozzászólás Aktív témák