Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #10172 üzenetére

    Nekem nem szokásom ferdíteni, tessék, a legutóbbi. Az, hogy a tesztelők tudnak telepíteni, nyilván arra utal, hogy a hibát tapasztaló delikvens meg nem, ergo hülye hozzá. Annyira nem, hogy magától ne értse, mit akarsz mondani, vagy hogy így érezze. ;) De hagyjuk ezt, én nem akarom meghatározni, hogy más miről és miképp írjon. ;)

    Értem én, hogy a számodra furcsák az ilyen hibák. Nézd, én is láttam sok meghajtónál, hogy nálam teljesen OK, másnál meg van, amelyik hibázik (nálam pl. telepítési hiba a mostani előtt anno utoljára HD3870-es koromban volt, talán 7.11-gyel, hogy nem lehetett frissíteni, és ez akkor általános gond volt a topicjában), de mivel én már 2X tapasztaltam, hogy előfordulhat, hogy hibázik a telepítő, nem mondom azt, hogy nyilván én (vagy mások) tudok (tudnak) telepíteni, és nem gúnyolódom azzal, hogy nekem nyilván külön drivert írnak, hanem megpróbálok segíteni. Vagy sikerül, vagy nem.

    Peace, nem kötözködni akarok, én is kíváncsi lennék, mi okozza ezeket a hibákat, ha a delikvens tiszta rendszerre telepíti. :R Esetleg össze kellene gyűjteni (még így is lehet, hogy no eredménnyel), hogy mi van még azon a rendszeren, amelyre installálni próbálják a C csomagot, de ez is nehéz, ha valaki csak a Windowst és a meghajtókat telepíti fel (márpedig elméletileg egy ilyen teszttel kezd, akinél baj van). A már pucolgatott, módosítgatott rendszeren veszett fejsze nyele tesztelni.
    Csak próbálok konstruktív lenni a segítséget kérők elutasítása helyett. :R

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák