- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobby45
tag
Tudja valaki ps-storeból honnan lehet tölteni?
-
nutella1
őstag
válasz
laceszgamer #495 üzenetére
Szerintem MW1-hez képest kapunk valamennyi grafikai tupírt és kész. De azért az is eléggé "szép" volt.
-
Spizzi
tag
Nagyon baráti lett, én sem vártam akkora ugrást. A végleges legfeljebb vram szintjén térhet el a nagyobb pályák miatt, de a cpu/gpu maradni fog szerintem.
1080p-n meg az esetek 99%-ban nem, hogy rosszabbul hanem jobban néz ki a DLSS / FSR 2.x mert megszünteti a TAA blur-t, szóval nem lesz itt baj akinek az igény körüli PC-je van.
-
KaitouP
nagyúr
Holnap megy PlayStationön a preload. (10 AM PT)
-
Atla
senior tag
Battleneten próbált már valaki Refundolni? Véletlenül a Vault editionra nyomtam,Refundoltam a játék már nincs a könyvtáramban,de pénzt még mindig nem kaptam vissza. 7 orája volt
-
Laby
őstag
Megvettem Steam-en a játékot.
Olvastam, hogy érdemes (vagy lehet hogy kötelező is) összekötni az Activision account-tal a Steam-et.Activision accountomba szeretnék bejelentkezni, de be van kapcsolva a 2 faktoros védelem. Elvileg küld a telefonomra Google Authenticator app-ba értesítést, hogy hagyjam jóvá a bejelentkezést. Most töltöttem le a Google Authenticator appot (tehát nincs összekötve az Activisionnal), régebben nem ez volt az alkalmazás, ami pedig korábban volt arra meg már nem küld értesítést.
Mivel nem kapok értesítést, ezért rámentem a "Need help" részre, ahol elvileg email-ben küld egyszerhasználatos kódot amivel megtudnám oldani a problémát, de egyszerűen nem küld email-t. 1 hete ezzel szenvedek már. Gmail-em van, nincs a spam-ek között sem.Van valakinek ilyesmi tapasztalata, vagy ötlete, hogy mégis mi a hímvesszőt tudnék most csinálni?
-
Acheron
őstag
Killcam -ot elvileg ki lehet ütni egy escape -el, vagy a respawn -al (most hirtelen meg nem mondom melyikkel, meccs közben csak odacsapok a billentyűzetre, hogy haladjon már tovább...), ha nem akarod nézni
Engem az akaszt ki (a mai napig), hogy a meccs végével nem lehet ki -és továbblépni, még HC -n is meg kel várni a semmitmondó final kill -t vagy a play of the game -t... Hát ez már kit érdekel? Játszani jöttem, nem mozizni. Még ha többször az én megmozdulásomat vetítik is vissza - pont nem érdekel, láttam már akció közben. Inkább lehetne továbblépni a következő meccsre, hadd pörögjön. Mint anno az MW2 -ben. -
Acheron
őstag
Majdnem minden kategóriából tudnék sorolni olyat, ami jó, megfelelően felszerelve. Az általad felsoroltakon túl AR -k közül a CR-56 AMAX, SMG -ból az ISO drum magazine -al, pisztolyokból a Sykov, Sniperből a HDR gyakorlatilag bármilyen távról fejre 1S1K, a Rytec AMR robbanógolyóval pedig gyakorlatilag bárhova - minden testrészen ugyanakkorát sebez, tehát ha a delikvens kislábujját is megcsíped vele, atomjaira robban (utáltak is miatta sokszor - pedig nem egyszerű használni a lassúsága miatt) Szóval van lehetőség.
De azért a HC az HC -
gyuromoj
veterán
válasz
Roland0224 #473 üzenetére
-
gyuromoj
veterán
válasz
gyuromoj #469 üzenetére
Közben a hivatalos honlapon megtaláltam:
Call of Duty: Next: Modern Warfare II Beta Early Download Timing, Rewards
Ready to drop into the Modern Warfare II Beta, starting on Friday? Then PlayStation® owners can download the Beta early, starting on Wednesday September 14, at 10AM PT. Early download is for pre-order players on PlayStation 4® or PlayStation® 5 only. -
Dave567
addikt
Melyik Mw részbe volt magas a TTK?
Mw 1 biztos nem, a 2-ben kicsit már érződött, de pont jó volt a 3. meg hagyjuk.
SZVSZ a Hc a régi Mw-ben nem a TTK miatt volt, van Friendly fire, nincs célkereszt, ugye HUD, meg különböző jelzések, ezért lett ez bevezetve.
Sose játszottam HC-t a régi Mw-ben, itt kezdtem el. -
-
Acheron
őstag
A core mód is élhető, ha megfeleő fegyvert sikerül hozzá választani. Engem halálra idegesített, amikor át - áttértem a HC módról (amit egyébként máig sokkal jobban kedvelek), mert élhetetlenül sok találatot kellett bevinni az ellenfél elestéig. Szembetűnő volt a váltás 2019 -ben, amikor az MW2 ről tértem át az új MW -re, mivel némi túlzással az MW2 -ben megszokott Core módnak felelt meg kb az MW2019 HC módja - az MW 2019 Core pedig értelmezhetetlen volt... De lassan meg lehetett szokni.
De pl pajzs, kések, botok, húzásához a legjobb a Core mód - ezek (majdnem mind) instant ölő fegyverek, itt nagyon jól jött, hogy az ellenfélnek is négy - öt skulót kellett belém küldeni a fekvéshez - ezalatt gyakran sikerült körbefutni, lecsapni. Ugyanez HC -n sokkal macerásabb.
Másrészt olyan fegyvert választva, ami egy lövés - egy halált tud Core módban is (pl Rytec AMR robbanó lövedékkel) szintén nagyon lehet kaszálni - nyilván ezzel tudni kell célozni is, mert nagyon lassú az ADS, nagyon lassan ér célba a lövedék és tűzgyorsaságban hátrányban van a sorozatlövőkhöz képest. Ugyanígy az átlagnál nagyobb tűzgyorsaságú fegyverek is jól használhatók.
Ezzel együtt nekem is a HC mód maradt a kedvenc . nincsenek segédeszközök, nincs killcam, jellemzően egy lövés - egy halál. Ügyeskedni kell -
Cheesus
senior tag
Amikor még az előző Modern Warfare-t toltuk haverokkal multiban, akkor mindig vita volt, hogy Core vagy HC mód legyen. Nyilván én a HC mód mellett voksoltam, erre az volt a kontrázás, hogy a Core jobban fejleszti a reflexeket, mert több időt kell az ellenfelen tartani az egeret. Mentünk is pár kör Core-t, de én annyira felhúztam magam, hogy inkább leváltam tőlük és visszatértem a jó öreg HC módhoz, ami azért a CoD 4 óta eddig nem hagyott engem cserben.
-
k-adi
nagyúr
Alapvetően a HC mód azért jött létre, mert anno magas volt a ttk. Azóta persze sokszor variáltak rajta, de a régi berögződés megmaradt sokaknál - érthetően. Rengeteg példa volt rá, hogy 1 sniper testre, 1 akna stb. nem volt halálos... ami kabaré. Ezt küszöbölte ki a HC mód még anno, aztán erre jött rá, hogy ott emiatt nagyobb figyelem, még jobb reflexek kellenek, így aki valóban pro akar lenni, ott "képezi" magát.
Ja és ugye HC módban nemcsak alacsony a ttk, hanem nincs hud se, ami által szintén nagyobb figyelmet igényel a játékostól, amit aztán megtanul idővel és ezáltal még jobb lesz
-
Spizzi
tag
Én pl. csak HC módban vagyok hajlandó csak játszani évek óta, pontosan az alacsony TTK miatt. Sokkal jobban meg kell gondolni minden lépésed és a lethal-ök, egyéb robbanó, csapda stb. itemek is sokkal nagyobb értelmet nyernek.
Persze a sok hp-s Warzone-t is szeretem és azt el sem tudnám képzelni ezzel a TTK-val, de a sima TDM-be, hogy egy tár MP5 kell valakibe az vicces, illetve sima módokban több a sok bohóc akrobata, ctrl+ugrás, cikk-cakk jobbra balra, ah öreg vagyok én már ahhoz.
-
nutella1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest