Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Egyetértek. Jó volt, egynek elment, de semmi extra. A zombis részek meg kifejezetten felb_szták az agyam, úgy kellettek a kampányba, mint mókusnak az erdőtűz. Annak ellenére is, hogy sikerült a lehető legértelmesebb módon integrálni a történetbe, de nekem végig olyan érzésem volt, hogy:
1. MINEK???!!!!
2. Ezt láttam már valahol.Utóbbival kapcsolatban pár perc után leesett, hogy a 2017-es Prey egyértelmű nyúlása volt a mimic boss, de igazából annak a pályának a teljes designja olyan, akár a Prey-t látnám ismét. Ez mondjuk nem rossz, sőt. Elég para volt a 4 kártya begyűjtése, de valahogy olyan "játék a játékban" érzésem volt végig, és nem tudtam ettől szabadulni. A főhős után lopakodó próbababákat viszont kifejezetten jó ötletnek tartom, az kemény rész volt.
A sztori a végére elfáradt, a legnagyobb poént ellőtték a felénél, onnan már lefelé vitt a sodrás, és még csak azt se mondhatnám, hogy a darálás lekötött volna. Ráadásul túl sok lett már a halucinálás is a sztori utolsó órájára, kifejezetten untam azokat a részeket. A gyermekkort felelevenítő sztorit is teljesen agyoncsapta a flesselős, tükrös baromkodás.
Gémpasszba jó volt, ennyi. Jöhet a STALKER.
Azt én is várom, remelem több csúszás nem lesz.
-
Timer
veterán
Nem tudom mi ez a nagy imádat az SP körül. Jó, a tavalyi mw3-nál jobb volt, de szerintem annyira nem volt nagy cucc....
Egyetértek. Jó volt, egynek elment, de semmi extra. A zombis részek meg kifejezetten felb_szták az agyam, úgy kellettek a kampányba, mint mókusnak az erdőtűz. Annak ellenére is, hogy sikerült a lehető legértelmesebb módon integrálni a történetbe, de nekem végig olyan érzésem volt, hogy:
1. MINEK???!!!!
2. Ezt láttam már valahol.Utóbbival kapcsolatban pár perc után leesett, hogy a 2017-es Prey egyértelmű nyúlása volt a mimic boss, de igazából annak a pályának a teljes designja olyan, akár a Prey-t látnám ismét. Ez mondjuk nem rossz, sőt. Elég para volt a 4 kártya begyűjtése, de valahogy olyan "játék a játékban" érzésem volt végig, és nem tudtam ettől szabadulni. A főhős után lopakodó próbababákat viszont kifejezetten jó ötletnek tartom, az kemény rész volt.
A sztori a végére elfáradt, a legnagyobb poént ellőtték a felénél, onnan már lefelé vitt a sodrás, és még csak azt se mondhatnám, hogy a darálás lekötött volna. Ráadásul túl sok lett már a halucinálás is a sztori utolsó órájára, kifejezetten untam azokat a részeket. A gyermekkort felelevenítő sztorit is teljesen agyoncsapta a flesselős, tükrös baromkodás.
Gémpasszba jó volt, ennyi. Jöhet a STALKER.
-
törölt tag
Gusztustalonok vagytok, erről sokan hallgatnak, köztük Ti, ezt hívják legális csalásnak, nem beszélve arról hogy gamepad emulátorra is lehet dugni egeret(szoftver is van rá), igazi aimbot!
IGN-t idézem, már az ő szemüket is szúrja...
'NegatívumA kontrolleres célzásrásegítés továbbra is elrontja az egeresek szórakozásátNéha borzasztóan időzített és pozicionált újraéledések'
https://hu.ign.com/call-of-duty-black-ops-6-multiplayer/100097/review/teszt-call-of-duty-black-ops-6-multiplayer-meg-finomabb-a-regi-recept-csak-megfekszi-a-gyomrunkat
A szövegértés nem a legerősebb készséged, ahogy látom. Megjött a Multiplayer teszt, ott is várunk szeretettel.
-
jaszy91
aktív tag
Gusztustalonok vagytok, erről sokan hallgatnak, köztük Ti, ezt hívják legális csalásnak, nem beszélve arról hogy gamepad emulátorra is lehet dugni egeret(szoftver is van rá), igazi aimbot!
'NegatívumA kontrolleres célzásrásegítés továbbra is elrontja az egeresek szórakozásátNéha borzasztóan időzített és pozicionált újraéledések'
https://hu.ign.com/call-of-duty-black-ops-6-multiplayer/100097/review/teszt-call-of-duty-black-ops-6-multiplayer-meg-finomabb-a-regi-recept-csak-megfekszi-a-gyomrunkat
Sajnálom, hogy átaludtad az utóbbi 10 évet. Ne aggódj, hamar megszokod a jelent.

És igen "kampány teszt", nem a WarZone-t és társait tesztelték, ahol ez fájó dolog.
-
McW1
tag
Évek óta az egyik legjobb kempéjn. Egy havi passzot lazán megér
-
b.
félisten
Nem tudom mi ez a nagy imádat az SP körül. Jó, a tavalyi mw3-nál jobb volt, de szerintem annyira nem volt nagy cucc....
Nem vagyunk elkényeztetve sajnos hagyományos shooterekből mostanában.elég jó minőségű lett szerintem a mostani.
-
MikeWazowski
veterán
-
janeszgol
félisten
Felriadtál az álmodból? Mindegyik játék így működik konzolon. Ezért hülyeség az fps cross platform.
Bár ez ugye egy kampány játékteszt volt ráadásként. -
GuineaPigMan
tag
Kellemes csalódás volt. Meglepően változatos, élvezetes kampány lett összerakva.

-
Grath
HÁZIGAZDA
Függetlenül attól, hogy ez a cikk abszolút nem arról szólsz, ami miatt ugye gusztustalannak kellene lennünk, ezek a kütyük és rásegítések legalább tíz éve minden egyes crossplatform multiplayer játékban ugyanígy jelen vannak, szóval ezt valami vadonatúj dologként kezelni, hát, maflaság.
-
b.
félisten
Köszönöm az összefoglalót, jól sikerült a játék és egyet is értek szinte mindennel a cikkben. Szerintem az utóbbi idők legjobb COD része lett.
Látványban , hangulatban, minőségben is. -
Döglött Róka
veterán
Nem
-
wjbhbdux
veterán
"kampány teszt"
-
NandoXXL
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bittorrent topik
- Crimson Desert
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 1 év garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 (FX506HEB) i7-11800H / RTX 3050 Ti / 32GB
- Komplett Gamer gép akár monitorral is! Ryzen 5 3600/AIO/16GB Ram/TUF 3080 10GB/500GB M.2 PCIe
- HP 650 G2 laptop (15,6FHD/I5-6200U/8GB/128SSD/Magyar/Win11) - Áfás számlával
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GAMING PC! Ryzen 7500X3D / RTX 4070 TI Super / 48GB 6600Mhz / B850 / 512GB NVME / 750W! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5640
- HP EliteOne 800 G3 23,8"-es Touch All-in-One PC /Core i7-7700 / 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest