- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
Gusztustalonok vagytok, erről sokan hallgatnak, köztük Ti, ezt hívják legális csalásnak, nem beszélve arról hogy gamepad emulátorra is lehet dugni egeret(szoftver is van rá), igazi aimbot!
IGN-t idézem, már az ő szemüket is szúrja...
'NegatívumA kontrolleres célzásrásegítés továbbra is elrontja az egeresek szórakozásátNéha borzasztóan időzített és pozicionált újraéledések'
https://hu.ign.com/call-of-duty-black-ops-6-multiplayer/100097/review/teszt-call-of-duty-black-ops-6-multiplayer-meg-finomabb-a-regi-recept-csak-megfekszi-a-gyomrunkat
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
félisten
Köszönöm az összefoglalót, jól sikerült a játék és egyet is értek szinte mindennel a cikkben. Szerintem az utóbbi idők legjobb COD része lett.
Látványban , hangulatban, minőségben is."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Grath
HÁZIGAZDA
Függetlenül attól, hogy ez a cikk abszolút nem arról szólsz, ami miatt ugye gusztustalannak kellene lennünk, ezek a kütyük és rásegítések legalább tíz éve minden egyes crossplatform multiplayer játékban ugyanígy jelen vannak, szóval ezt valami vadonatúj dologként kezelni, hát, maflaság.
-
GuineaPigMan
tag
Kellemes csalódás volt. Meglepően változatos, élvezetes kampány lett összerakva.
Samsung Galaxy S23FE, MSI Modern 15, Series S, Galaxy Watch 5, Galaxy Buds 2
-
MikeWazowski
veterán
Nem tudom mi ez a nagy imádat az SP körül. Jó, a tavalyi mw3-nál jobb volt, de szerintem annyira nem volt nagy cucc....
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
félisten
válasz MikeWazowski #8 üzenetére
Nem vagyunk elkényeztetve sajnos hagyományos shooterekből mostanában.elég jó minőségű lett szerintem a mostani.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
McW1
tag
Évek óta az egyik legjobb kempéjn. Egy havi passzot lazán megér
Azt hiszed, hogy mit gondolsz?
-
jaszy91
aktív tag
Sajnálom, hogy átaludtad az utóbbi 10 évet. Ne aggódj, hamar megszokod a jelent.
És igen "kampány teszt", nem a WarZone-t és társait tesztelték, ahol ez fájó dolog.AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
veterán
válasz MikeWazowski #8 üzenetére
Egyetértek. Jó volt, egynek elment, de semmi extra. A zombis részek meg kifejezetten felb_szták az agyam, úgy kellettek a kampányba, mint mókusnak az erdőtűz. Annak ellenére is, hogy sikerült a lehető legértelmesebb módon integrálni a történetbe, de nekem végig olyan érzésem volt, hogy:
1. MINEK???!!!!
2. Ezt láttam már valahol.Utóbbival kapcsolatban pár perc után leesett, hogy a 2017-es Prey egyértelmű nyúlása volt a mimic boss, de igazából annak a pályának a teljes designja olyan, akár a Prey-t látnám ismét. Ez mondjuk nem rossz, sőt. Elég para volt a 4 kártya begyűjtése, de valahogy olyan "játék a játékban" érzésem volt végig, és nem tudtam ettől szabadulni. A főhős után lopakodó próbababákat viszont kifejezetten jó ötletnek tartom, az kemény rész volt.
A sztori a végére elfáradt, a legnagyobb poént ellőtték a felénél, onnan már lefelé vitt a sodrás, és még csak azt se mondhatnám, hogy a darálás lekötött volna. Ráadásul túl sok lett már a halucinálás is a sztori utolsó órájára, kifejezetten untam azokat a részeket. A gyermekkort felelevenítő sztorit is teljesen agyoncsapta a flesselős, tükrös baromkodás.
Gémpasszba jó volt, ennyi. Jöhet a STALKER.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Stellar Blade
- Robotporszívók
- Tagadja a Microsoft, hogy felhasználói adatokkal tréningezett AI-modelleket
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410, 14" FHD IPS, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 1TB NVMe SSD, WIN 11, Számla, Garancia
- Intel i7-4770 - 3.4GHz - LGA1150
- Microsoft Surface Pro 11 Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz
- Adatközpontok és/vagy Munkaállomások (AI Kompatilis)
- Dell Latitude 7400 2in1, 14" FULL HD Touch, i7-8665U CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest