Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
aktív tag
Szerintem nem csak itthon hanem globálisan is. Nem is feltétlen maga a Modern Warfare márkanév a közkedveltebb, hanem úgy gondolom, hogy az Infinity Ward-féle gamedesign jobban fekszik a casualoknak, és a bázis jó 90%-a márpedig casual.
Személy szerint elvagyok én is a BO6-al, de így 4 prestige után már most nem érzem azt, hogy "hú de leülnék játszani elé", míg pl. az MWII 2022 elé van, hogy néha úgy is van kedvem leülni játszani, hogy 2+ éves epizód, létező minden ki van unlockolva, level cap elérve, illetve már van benne 1500+ játszott óra.
Ez a BO6 a legsikeresebb ever sztori szerintem kamu amúgy, legalábbis én csak azt a statisztikát hiszem el amelyet én hamisítottam, ahogy egy híres ember is megmondta már.
Biztosan bele van számolva az összes GP download is, az meg úgy nem fer bármilyen olyan korábbi részhez viszonyítva, ahol purchase a beugró nem pedig subscription bagóért. Nemzetközi fórumokon sem látom, hogy olyan nagyot menne a játék, BO6 Reddit thread 500k tag körül jár, MWII pedig 5m+, igaz annak több ideje volt összeszedni ennyi embert, de ha emlékeim nem csalnak ugyanúgy ~1 hónapos kora körül 2m felett volt már jócskán a maga idejében. Ezeket a Black Opsokat csak a streamerek kapják fel, hogy mekkora égszakító királyság az 50kmph futás meg a mátrix mozdulatok, aztán amikor az a másik 50 millió munkából hazaérő megfáradt lélek (aki az igazi pénzt termeli a játéknak) este bekapcsolja a PC-t / konzolt és kapja rögtön az arcba a 720 fokos no scope dupla tokaszaltós oda-vissza csattanós trickshotot valami wannabe "content creator-tól" köp egy szépet a kijelzőre, szépen kikapcsolja a gépet és megvárja amíg kijön a kövi Infinity Ward gondozásában lévő Modern Warfare.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Biztosan bele van számolva az összes GP download is, az meg úgy nem fer bármilyen olyan korábbi részhez viszonyítva, ahol purchase a beugró nem pedig subscription bagóért. Nemzetközi fórumokon sem látom, hogy olyan nagyot menne a játék, BO6 Reddit thread 500k tag körül jár, MWII pedig 5m+, igaz annak több ideje volt összeszedni ennyi embert, de ha emlékeim nem csalnak ugyanúgy ~1 hónapos kora körül 2m felett volt már jócskán a maga idejében.