Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • ferke9506

  újonc

  Sziasztok, olyan problémába ütköztem tegnap óta, hogy van hogy már training közbe, de leggyakrabban a Warzone battleroyale meccs alatt 2-3 perc játék után mindenféle hibaüzenet nélkül kidob a játék, és az asztalra dob ki, nem a főmenübe vagy ilyesmi.
  Volt hogy megcsinálta ezt egymás után 3-4x is aztán meg egész este tudtam játszani, de jelenleg is ez a problémám van, és az Istenért sem tudok lejátszani egy meccset sem.

  Konfig:
  Asus B85 pro gamer alaplap
  2x4 gb ddr3 hyperX ram
  Intel core i5 4570 processzor
  Evga geforce gtx 1070 8gb Acx 3.0 Ftw videokartya(66 fok fölé nem ment még egyszer sem)
  Hyper x fury 120 gb ssd
  Western digital 1tb hdd
  Seasonic 80+gold 650 w tápegység.
  Melegedés probléma nincsen, főleg hogy ideje sincs felmelegedni mert a játék már ki is dob.
  Előre is köszönöm a válaszokat, mindenkinek szép napot! :)

  [ Szerkesztve ]

 • ferke9506

  újonc

  Nincs semmi húzva, és olvasgattam most utána, másoknak is van ilyen problémájuk, 16 gb rammal is. És egyébként a grafikát próbáltam, ugyanazt csinálja full grafon is meg low grafon is... Experiencbe is volt már kikapcsolva a játékon bellüli réteg. De tesztelgetek tovább, és ha valami segít, akkor megírom ide, mert többeknek is van ilyen problémájuk, hátha tudok segíteni :)
  Ami érdekes, hogy előtte semmi problémám nem volt, még a nagy update után se, több napon keresztül játszottam hiba nélkül high grafikán a játékkal.

  [ Szerkesztve ]

 • ferke9506

  újonc

  Sziasztok, a következő problémába ütköztem: Tegnap hiba nélkül normálisan lagg mentesen ment a játék a gépemen, előtte pár napig csinálta nekem is azt a játék, amit többeknek, hogy kidobált hibaüzenet nélkül teljesen bezárva a játékot magát. Na szóval tegnap tök jót játszottunk a srácokkal (ők ps4 esek) 4 órán keresztül lagg és hiba mentes volt mindenkinek, erre ma is ugyanez volt a terv, csak ahogy beléptem az első meccsre, laggol a játék és fogalmam sincs miért... Amire laikusként rátudtam nézni, az az hogy a feladatkezelőbe a teljesítményeket megnézve láttam, hogy a processzorom 99% on míg a videokártyám max 5 % on megy...
  Erre jött az ötlet, indítottam egy benchmarkot a videokartyara, hiba nélkül ment mint eddig. Elindítottam a CS:GO-t nyomtam rajta egy meccset, full grafikán, mindenféle probléma nélkül, ahol a videokártya 30%on ment.
  Nos most akkor tanácstalan vagyok, hogy nálam van-e a baj, vagy a játékkal újfent?

  Konfigom:
  Intel core i5 4570
  Asus b85 pro gamer alaplap
  2x4 gb hyperX ddr3 ram 1866 Mhz
  120 gb ssd hyperX fury(ezen a windows van csak)
  1tb western digital hdd (ezen vannak a játékok)
  Evga geforce gtx 1070 8gb acx 3.0 ftw videokarya
  Seasonic 80+gold tápegység.
  Tervben van ugye a bővítése a ramnak illetve még egy nagyobb ssd-nek csak, hogyha tegnap hiba nélkül futott a játék, akkor most is úgy kéne nem? Válaszokat köszönöm előre is, legyen szép napotok :)

  [ Szerkesztve ]

 • ferke9506

  újonc

  válasz #98320896 #14882 üzenetére

  Tudom, hogy kevés kb olyan 6-800mega marad belőle, úgy hogy csak a játék fut, viszont ugyanúgy most is ugyanannyi maradt és mégis baj van a játékkal🤔🤔Hétvégéig ér ide még 8 giga ram :)

  [ Szerkesztve ]

 • ferke9506

  újonc

  Sziasztok, olyan problémával küzdök továbbra is, hogy minden előjel vagy hiba üzenet nélkül kidob a warzone, de úgy hogy teljesen be is zárja magát a játék. Eddig gyanakodtam arra, hogy kevés neki a 8 gb ram, ezért vettem mellé még 8 at, de ez sem segített.
  Amit közben feladatkezelőben nézek, az az hogy a processzorom 100 százalék, és környékén mozog, míg a videokártyám nem éri el a 10 százalékot, de a játék szépen fut, nem laggol meg semmi, hanem egyszer csak lefagy és 1 mp múlva bezárul.
  Teljesen tanácstalan vagyok a dologgal kapcsolatban. CS:GO-val is játszok közben, és ott teljesen jól megy minden. Olyan 45 százalékon megy a videokártya, és 70 százalékon a processzor.

  Konfigom :
  I5-4570 proci
  16 gb hyperX ram 1866 mhz ddr3
  Asus b85 pro gamer alaplap
  Evga gtx 1070 8gb acx 3.0 ftw videokartya
  120 gb hyper x fury ssd
  1 tb hdd western digital(ezen van a játék)
  Seasonic focus 650 w 80+gold táp.
  (semmi sem melegszik túl, azt is néztem már)

Hozzászólok Aktív témák