Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Corpuscle

  őstag

  válasz omfgk #14228 üzenetére

  "Mondjuk kicsit félreérthetően van fogalmazva.
  Lehet ,hogy egy meccs alatt ezt többször is elérheti az ember? Tehát 30 kill az 2*15?"

  Az íjnál biztos nem így volt. Meccsenként nem duplázta. Mondjuk nekem a 15 sem menne mindig sniperrel egy meccs alatt, nem hogy a 30. Ezek a különböző "smoke" acsik nem a kedvenceim, egyedül az operátoroknál csinálgatom ha kell hozzá.
  Én nyugodt vagyok, már a játék elején elengedtem a fegyverhúzást. M4, MP5 gold, ennyi. Enélkül is felhúz néha a játék.

  "arany középút"

 • KaitouP

  Topikgazda

  válasz omfgk #14228 üzenetére

  Nehéznek nem nehéz se a Bruen LMG, se a Obsidian, csak kicsit macerás. Nyilván azért, hogy minél hosszabb időre a játékhoz szögezzék a játékosokat.

  OFF, de ezzel kapcsolatban megjegyeznék valamit. 1 év kihagyás után újra nekiültünk barátnőmmel az Apex Legends-nek, tavaly elég sok időt tettünk bele, de élveztük nagyon. Gondoltuk, hogy itt az ideje visszatérni. A játékban már javában megy a negyedik season, amiből úgy 12 nap van már csak hátra. Tegnap olyan 23 óra tájt ültünk le a játék elé, és hajnali 2-ig nyomtuk, ami azt jelenti, hogy olyan 3 óra hosszán keresztül játszottunk. Ez idő alatt nulláról 8 Battle Pass szintet léptünk a 100-ból, ami azt jelenti, hogy ha az ember kicsit jobban megnyomja per nap, akkor 10 nap alatt megszerezhető minden cucc (egyik másik bizony olyan jól néz ki, mint amilyet itt a Modern Warfare-ben csak plusz pénzért veszel meg maximum), de ha nem, akkor 2 hónap alatt nagyon-nagyon kényelmesen is kihúzható minden, úgy hogy bőven jut idő más játékra is, és még a challenge-kre se kell annyira ráfeküdni, a többsége simán csak játszással megszerezhető. Lenne mit tanulnia a Respawn-tól az IW-nek meg az Activision-nek.

  Indie játéktesztjeim a PSC oldalán: https://bit.ly/2YjCdmt

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés