Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • prokxy

  veterán

  válasz lowzor #19341 üzenetére

  Mikor először megláttam ezeket, főleg, hogy nincs odaírva mely fegyverekhez is lehet felhasználni, akkor azért mondtam az áldást rájuk :D

  más:
  próbáltam WZ-ban a shotit és az MP5-öt 2nd fegyónak, utóbbi 100x jobb sztem. Annyira limitált a shotgun, hogy emiatt nagyon hátrányba kerül. PEdig direkt downtown részen mászkáltam vele. Szobákban, épület védelemre a shoti jobb szvsz, de ha ki kell menni és mondjuk egy folyosóra tévedek, máris elvérzik. Szóval hagyom a szintezését, mp5 lesz gold azt kész. :)

  Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: Pr0kxY_HUN ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

 • Acheron

  senior tag

  válasz lowzor #19341 üzenetére

  Úgy tűnik, azzal is a military hangulatot szerették volna fokozni, hogy a rádiókommunikációs betű megnevezésekkel jelölték a fegyvereket. Arra biztos nem gondoltak az elején, hogy lesz egy Alpha fegyver, ami Kilo (141) és lesz egy Kilo fegyver (ami történetesen A betűs (AMAX)) :D
  Az SBMM témához (és ezt már nem direkt Neked):
  Az SBMM-ről szerintem kár vitázni, miután a kódot nem látjuk, vélhetően soha nem is fogjuk megtudni, mi az igazság. Ha valaki azt akarja hinni, hogy mindenki halucinál, és az ellenfél csak összekapta magát, szíve joga. Ha csupán szimpla match making - legyen. De én (és úgy látom még sokan) nem ezt tapasztalom, soha ilyen teljesítménybeli gyorsváltásokat meccs közben nem láttam korábbi COD -okban - és akkor a vesztett meccsekbe való érkezésről, zsinórban tűzvonalba respawnolásról nem is esett szó. De mindez placebo is lehet, természetesen.
  Mindenesetre, mivel követem a statom, látom, milyen gyönyörűen tartja "szinten" a KD arányom, a hogyanját pedig a bőrömön érzem.
  Sosem voltam nagy játékos, de az MW2 -ben havi 300+ killt stabilan lehoztam átlagban. Most kb ugyanennyit bukok havonta, csináljak bármit is - ami pont ahhoz elég, hogy a KD arányra egy regressziós egyenest helyezve egy majd vízszintes vonalat rajzoljon... Érdekes.
  De nincs mit tenni, legyen bármi is az igazság ez a rendszer is a játék része, az is marad. Tetszik - nem tetszik, ez van.
  Majd a következő MW, talán.

  Egyik lábam, itt a másik...

Hozzászólok Aktív témák