Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • kill_switch

  tag

  válasz lowzor #19125 üzenetére

  Én is így vagyok vele, de sajnos miután meglett a dama még jobban eluntam a játékot, most már nem nagyon van ami hajtson. Az obsidian nem tetszik, az emblémáknak meg végképp nem látom semmi értelmét, hogy farmolva legyenek. Hetek óta nem játszottam, úgy vagyok vele, hogy ha jön a kövi pass, akkor megyek. Ha nem jön, akkor meg nem megyek.
  Lehetne több cucc a pass-okba, mert az a 100tier lemegy kb 2-3 hét alatt. Túl jelentőségteljes dolgokat úgy sem rakosgatnak bele, igazán duplázhatnák. :) Azt meg már rég elérte a játék, hogy ha nincs semmi ami hajtson, akkor inkább el sem indítom, mert úgy is a játék dönti el, hogy milyen meccseim lesznek, azért meg nincs kedvem játszani, hogy ropogjon a kezemben a controller az idegtől, mert órákon keresztül szivat a játék. A közösségről meg gondolom nem kell sokat mondanom. :D

 • Acheron

  senior tag

  válasz lowzor #19125 üzenetére

  Tegnap voltál eszemben, elkezdtem az AMAX -al foglalkozni, egész kellemes kis fruska, bár a pontosságra, recoil -ra még gyúrnom kell. Visszanézem majd, milyen setupot javasoltál, bár nekem még sok minden nincs nyitva, lévén tegnap nulláról indultam. AR -ből már csak ez nem gold.
  FAL -t és FAMAS -t szerintem HC -n told, ott elképzelhető, hogy még élvezni is fogod. Nem annyira rusholós egyik sem, ellenben nagyon pontosak és erősek.
  (#19126) kill_switch: Én is most érzem, hogy kezd laposodni a játékkedv, tartani kellene egy kis szünetet. A hátralévő fegyverek egy - két kivétellel már nem csábítanak goldozásra, a játék meg olyan, amilyen, az általad is említett két tényező miatt erősen csökkent a "fun factor" benne - legalábbis számomra. De azért még mindig jó kis levezetés ez a nap végén.

  [ Szerkesztve ]

  Egyik lábam, itt a másik...

Hozzászólok Aktív témák