Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • KaitouP

  Topikgazda

  válasz dombi81 #16163 üzenetére

  Nem igazán hiszek abban már hogy a széria kellő komolysággal fog megjelenni a következő részeket illetően. A Modern Warfare sem tette, legalábbis ami a Multiplayer/Warzone részt illeti, gondolok itt a kifejezetten az LMBTQ közösség részére létrehozott, szivárványszínű puskavariánsra (ráadásul egy olyan puskának a variánsára, amit az 1940-es években feldolgozhatatlan borzalmak végrehajtására is használt egy bizonyos nemzet).

  Viszont a Treyarch-ot védeném. Annak ellenére, hogy mennyire szeretem/szerettem (ezzel a rebootal több kifogásolni valóm is van) mindig is a Treyarch volt az, ami a hollywoodi akciófilm minőséggel szemben (aka Modern Warfare széria) sokkal-sokkal több egyediséget csempészett a saját Call of Duty játékba, és ez meglátszott a sztorin, a settingen, a zombies játékmódon, és nem utolsósorban a legnépszerűbb multiplayer módon is. A World at War és az első két Black Ops (együttesen pedig a Black Ops éra tagjai) minden tekintetben különleges és remek darabja volt a franchisenak, a harmadik részt is igazából csak az idióta outfitekkel, skinekkel rontották el, meg a mindfuck, értelmezhetetlen sztorival - a multiplayer játékmechanika viszont remekül megreformálta a szériát.

  Kicsit bizakodok abban hogy a széria, és egyúttal a Treyarch visszatér régi önmagához, mert ez a Modern Warfare reboot szép és jó, de csak árnyéka régi önmagának, azoknak a Modern Warfare játékoknak, melyeket Vince Zampellaék adtak a communitynek. Valahol nem véletlen hogy Zampelláék már a Titanfall és Apex Legends játékokon dolgoznak inkább, de jobban is teszik, jó lenne egy odavágós Titanfall 3 is - ha utóbbi elég jó lenne, elképzelhető hogy több mint egy évtized után váltanék CoD-ról. Ha nem, akkor meg maradok. :)

  Indie játéktesztjeim a PSC oldalán: https://bit.ly/2YjCdmt

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés