Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • mcwolf79

  addikt

  Hat elnèzve az itteni hsz.-eket nem bántam meg, hogy otthagytam a PC-s pöcegödröt. 😒Tavaly ugyanez volt a BO4-gyel is. Sajna ha "felhőtlen" szórakozás a COD-dal, akkor konzol. És ne gyertek a behalt Xbox-szal, egyetlen ember irta Reddit-en, szóval lehet hogy nagy kamu, vagy így is,ugy is behalt volna a box. Nekem egyszer volt dev hibakódom induláskor, amugy semmi.

  A játékról:
  Single-t még nem toltam végig, de ameddig jutottam kicsit lagymatag. Az előző COD-ok intenzívebbek voltak.

  Multi:
  Most vagyok 52-es szintű. Tetszik maga a játékmenet, a bug-ok nem.olyan vészesek, hogy rombolnák a játèkmenetet. Jók a jelen korabeli fegyverek, változatos a felhozatal.
  Amivel nem vagyok megelégedve,az a pályák száma és minősége. 2-3 van , ami tényleg jó és karakteres pálya. Anno a COD 4-ben szinte mind jó volt, és volt karaktere. Itt a legtöbb olyan semmilyen. A palace map túl nagy , ha az egyik csapat beveszi az épületet, akkor állóháború alakul ki. Nekem a londoni pálya sem tetszik, túl nagy benne a katyvasz.
  Technikai oldalról nekem onex-en nincs vele bajom. Többnyire hozza a 60 fps-t. A bètában a ground war azért beesett 60 alá, itt még nem próbáltam, hogy hogy fut.

  Szóval nekem eddig egy 8 körüli a produktum , de nagyon ráfèr mèg pár map a jobbik fajtából.

  Xbox Series X ; GT: Mcwolf79xy

Hozzászólok Aktív témák