Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • kill_switch

  tag

  válasz craftsman01 #27068 üzenetére

  Mivel ez egy COD, így igen, puffogtatni járnak oda az emberek. :D De az nem jelenti azt, hogy nem a meccsnyerésre mennek, mivel a lelőtt ellenfél is dob pénzt. Ritkán de van hogy én se csinálok semmi küldetést, meg nem szaladgálok ládázni, csak megyek az emberekre. 20+ kill és általában megvan a célösszeg, de még annyi sem kell, ha azokra mész akiknél a nagy suska van. Természetesen gyökerek ebben a játékmódban is vannak (főleg a random csapattársak), de közel sem annyi mint BR-ben és fluidabb amiatt, hogy vissza tudsz menni és nem az van, hogy 5 percet vársz a menübe mire talál embereket melléd, utána 1 perc a dühöngőbe, majd leugrasz, pár percig gyűjtögetsz, hogy meglegyen a loadout és mire elkezdenél játszani pont belefutsz egy szobor látómezejébe és mehetsz is a gulágba, amit inkább ne is firtassunk, mert a játékba ennyi idő után sem tudták megcsinálni, hogy normálisan halld a léptek irányát, szóval vagy mákod van és mehetsz vissza, vagy indulhat a következő fölösleges 20 perc az életedből.
  Azt nem tudom, hogy te mikor szoktál játszani, de délutánonként meg este felé azért én szoktam izzadni a nyerésért plunder-be is. Főleg azoknál a köröknél ahol 5-10 perc között már ugrik a jelzést, hogy valaki összekaparta a pénzt.

  Tsebacsi
  A különbség az, hogy visszatudsz menni és van esélyed tarkón vágni, ha van annyi esze, hogy még azután is ott marad miután megölt. :D

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák