Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geckowize

    őstag

    válasz Liem #26868 üzenetére

    Nyilvan egyetertertek azzal, hogy megerdemlik a kritikat, ha elg gyakran hihetetlen bugokkal kepesek frissiteseket release-elni, viszont azt nem ertem, hogy miert annyira meglepo egy ingyenes jateknal, hogy a store es a bundle-ok jol mukodnek?

    Ha te tartanal fenn egy ingyenes szolgaltatast, aminek a fenntartasert nyilvan te fizetsz, akkor melyik reszet csinalnad betonstabilra...?

    A masik, amin nem ertem mindig a csodalkozast, hogy kb. minden egyes alkalommal, amikor jon uj fegyver, az "veletlen" nagyon meta lesz.

    Nyilvan bosszanto, hogy meg kell varni, mig patch-elik, de ha valaki belegondol, mennyien kovetnek youtube streamereket (vagy coddal foglalkozo content creator-oket egyeb platformon), akik kirakjak a clickbaity as fuck thumbnaillel, hogy "THIS GUN IS BROKEN! :O" / "NEW META GUN! :OO" / "THIS IS ABSOLUTELY UNBELIEVABLE :OOO".... Viszont ezekhez ugye meghatarozott Battle Pass tiert el kell erni, amihez azert kell valamennyit jatszanj. Viszont a verpistikek nem tudnak varni, igy veszik a BP tier skip-eket (ha jol emlekszem az is vasarolhato), vagy legfokepp az uj fegyvert tartalmazo bundlet.

    Ha egy fos lenne az uj fegyver (vagy ha tobb, akkor mindegyik), akkor ugyan ki koltene a jatekra? Remlik egy update, ami meg lehet BOCW elott volt, akkor kijott tobb uj fegyver es mar a 0. percben kiderult, hogy egyik sem kiemelkedo. Szerinted mennyi volt a bevetel a store-bol akkor, es mennyi most az MG82-es bundle-lel?

    Egyaltalan nem szemelyeskedesnek szantam, csak neha jo lenne ha belegondolnatok a velemenyedet osztokkal a masik oldalba is.

Új hozzászólás Aktív témák