Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz KaitouP #26557 üzenetére

    Az előzmények egy részét kihagynám, kissé túlfűtött a hangulat, és mindenkinek van igazsága - tuti, hogy nem kezdek mazsolázni abban, hogy kinek mennyire. De a Warzone vs. alapjáték kérdéshez azért a saját véleményem leírom.
    Értem az alap logikát, hogy miért nem lett ez tudatosan szétválasztva, és bár erős túlzás azt állítani, hogy nem volt megengedve külön topik a Warzone -nak, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy a szétválasztás sem volt erőltetve.
    Mostanra viszont már egyértelműen látszik, hogy bár tematikailag mindig is kapcsolódni fog az aktuális részhez a WZ, azért ez egy teljesen külön játék, erősen rétegzett résztvevőkkel. Van aki csak ebben, van, aki csak abban játszik (akár az ingyenesség, akár a BR élmény okán), és vannak az "átjárók" is.
    Ha megnézem az elmúlt időszakban (hmm, hogyan is fogalmazott Oric) "negativoskodók" hozzászólásait, leginkább (nem megkérdőjelezve, hogy joggal vagy nem joggal) a WZ kapcsán fogalmazódnak meg negatív vélemények. Pedig az alap játékkal véleményem szerint nincs gond, és bár magam is sokszor adtam hangot az SBMM -el szembeni ellenérzésemnek (ami szerintem a leggyengébb eleme a játéknak), ettől magát a játékot szeretem és nagyra tartom, hiszen nagyon régóta várt elemet hozott vissza, nagyon jó minőségben.
    A magam részéről sokkal inkább tudnám támogatni, hogy a mindenkori Warzone egy saját topicban fusson, és az egyes "éves" játékoknak saját topic -uk legyen. Ez egyértelműen azt vonja maga után, hogy az egyedi topicok idővel kihalnak majd, ahogy csökken az érdeklődés az alapjáték iránt, de pl remekül mutathatja, mennyire népszerűek az egyes részek egymáshoz képest. Lásd: COD4 (aka MW1) topic jelenleg 31 264, MW2 topic, jelenleg 30297 hozzászólással és MW3 topic, 13774 -el. Bár az MW 2019 torzít a WZ miatt az épp aktuális 26336 -al, de azért mutatja, hogy ez egy népszerű játék. (Megjegyzem, pont az MW 2019 -et nem féltem nagyon, a megjelenése előtt a fent említett MW2 -ben napi szinten remek játékokat lehetett futni változatos (bár ott már időnként ismétlődő) résztvevőkkel - de ez 10! évvel a játék megjelenése után volt! Szerintem itt sem lesz nagyon másképp, hacsak pár éven belül nem jön újabb MW rész)
    És csak érdekességként jegyzem meg, hogy az eredeti BO (amit nagyon nem szeretnék bántani, mert nagyon szerettem) topicja a legnagyobb hozzászólás számú a BO COD részek között, 12 281 posttal...
    Röviden, én nyugodt szívvel szétcsapnám a topicot, inkább kevesebben írjanak ide, de aki a WZ -ról akar pro - contra nyilatkozni (stílustól függetlenül), az tegye ott, és ne egy remek játék topicját szemetelje tele olyan infókkal, ami már egy teljesen más tematikájú BR játékról szól.
    Bocsi, ha hosszú lett, de a COD -on belül is szívem csücske az MW sorozat, a jelenlegi (és mindenkori) WZ pedig nem feltétlenül szerves része ennek - ez egy stílusát tekintve teljesen, tematikáját tekintve pedig részlegesen különálló játék. Egybemosni őket kb olyan, mintha minden BO vagy minden MW játékot egy - egy topicban akarnánk kezelni.
    Szerintem - teszem hozzá. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák