Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vitee

    aktív tag

    válasz venom8888 #24689 üzenetére

    Röviden, tömören annyi lenne az értelme, hogy veled azonos tudású játékosokkal rak össze a matchmaking rendszer.
    A gyakorlatban ez nem működik szana szét szivat a játék, mert miért ne. Gyakran sokkal de sokkal erősebb ellenfeleket kapsz, vagy multiban direkt oda spawnoltat, ahol meg se tudsz mozdulni és halsz is. Azért csinálja, hogy mindenkinek legyen sikerélménye.
    Az elmúlt hetekben jött egy ki egy "program" (weblap) amivel meg lehet nézni milyen erősségű lobbikban játszottál.
    Ezen volt rengeteg felháborodás, mert a 3-6+ K/D-val rendelkező játékosok mennek a 0.5-1.5 K/D-s emberek ellen. Különböző szintekkel nevezik el a lobbykat, mint bronze, silver, gold, diamond és itt van 5 fokozat külön mindegyikben.
    Ezt a Youtube kontentkreátorok VPN használatával ki tudják kerülni (bárki tudja csinálni), messzi távoli országok szerverére csatlakoznak, ahol nem akkora a népsűrűség, így a játék mivel kénytelen feltölteni a lobbyt, berakja a profikat a nagyon "bénák" közé. Ezért látni, hogy szinte vissza se lőnek az ellenfelek. Nem feltétlen etikus dolog, de sajnos lehet csinálni. Ezért van az, hogy kapnak 10 Bronze meg silver lobbyt 5-6 k/d-val, addig mi csak Diamondot 2 alatt :(
    Elvileg az SBMM néz minden féle statisztikát, fejlövések arányát, anyámkínja, nem tudom mennyi az igaz belőle, de a rendszer egy fos és nem úgy működik ahogyan kellene :)

    Haverral tegnap mentünk 6-7 kört, nekem 1.73 k/d-m van, ami nem valami jó, de csak kizárólag Diamond lobbyt kaptunk semmi mást :D volt bent 4-10 k/d-ig csúcs játékos.
    A 10 k/d valószínűleg csaló, az nem igazán valós adat, de voltak 8-al is.

    [ Szerkesztve ]

    "Life before death, strength before weakness, journey before destination."

Új hozzászólás Aktív témák