Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz smokiii1 #24593 üzenetére

    Teljesen jól látod, a meccsek kezdetén, ha pl egy furgonban utazol, a csapatagok poligonszáma a nullához konvergál lassan, kb mint egy 90 -es évek beli fps. Ez nem volt ennyire gagyi (mert ez már az, sajnos) a játék korábbi szakaszában. De meccs közben még élhető a grafika.
    Wow, mi megy itt egyébként fegyók terén. Még jó, hogy a WZ számomra teljesen felejtős a lassú játékmenet miatt, lehet, egyébként én is ezeken idegeskednék :DDD
    Ellenben a multinál csak lett pozitív hatása (ha nem is a grafikára) az új rész eljövetelének, a magam részéről úgy vettem észre, az SBMM erősen erejét veszítette. Gondolom ez köszönhető annak, hogy a nagyszámú e-sportoló és a sokkal kisebb számú cheater (akkkhhm... vagy fordítva...?) közösség átköltözött az új részre, így a hányattatott sorsú SBMM már nem tud olyan komákkal társítani a legrosszabb szándéka mellett sem, akik komoly ellenfelek lennének. A stat legalábbis ezt mutatja, kicsit az új rész megjelenése előtt indítva pont olyan meredeken javul a K/D arány, ahogy romlott előtte. Nice.

Új hozzászólás Aktív témák