Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • malystryx

    senior tag

    Hogy én is beálljak a sorba, kicsit furcsán éltem meg ezt a dupla hétvégés hazugságot. Szombat és vasárnap is tudtunk játszani kb. 5 órát megszakításokkal, mindkét nap kb. ugyanannyit, és 15-15 szintet haladtam a BP-ben. Tegnap már délelőtt elkezdtem és nagyjából 6 óra sikeredett, BP-ben kemény 6 szintet engedett :Y és így nem lett meg a 100, még elég sok híja van. Azért ez mekkora blama már.
    Másik észrevétel, Warzone jutalom. Általában én ezzel nem szeretek és nem is szoktam játszani, de átlagosan kb. 30 ezres köreim szoktak lenni. Ez ilyenkor dupla hétvégén nagyjából picit több mint 3/4-ed szint, szombaton így adta. De ami vasárnap történt, csúnyán kicsapta a biztit, randomokkal mentem, szinte mindent én csináltam, összehoztam egy 60 ezres kört. Jutalomként adott kemény 1 centiméternyi csíkocskát. :W Itt lett elegem. Miért kell ezt az rng-nek nevezett jutalmazási és sorsolási rendszert egyáltalán beletenni a játékokba? Aztán legyen a játékos nyugodt, miközben az egysejtű készítők csorgó nyállal röhögnek.
    A Cold War-al is csomót játszottunk, 30-as szint fölé jutottunk, az ingyenes BP szintlépéseket még nem is adta oda, úgyhogy ezen a hétvégén alaposan belopták magukat a szívembe. Egyik meccs hoz 30-40 kill-t, a következőn persze glóriát lövök neki, mert már elfelejtettem lőni....
    Aztán Arklov Peak, hogy egy példát kiemeljek, hogy "Mörfi" létezik. A templom körül volt mindenki, erre bespawnol 1 db enemy-t a templom mögé, aki lemészárolta az egész bagázst.
    Még pár igazság:
    - Mész egy sarok felé, igazából csak előre koncentrálsz, olyankor mindig mögötted jön.
    - Nézed a lehetséges snipereket az ablakban, 3mp-ig kb, félrenézel, abban a pillanatban kapod... :DD
    - Mielőtt meglenne a Vtol, mindig csak 1 kill kellene, de lelőnek.
    - Odaérsz a sarokhoz, gyors bemountolsz, nézel a másik sarokra a tuti találat reményében, jön a csávó futva, elvhibázhatatlan, de mégsem az mert Ő sprint közben kiszed mint a sz.. :R
    Bocs a hosszúért, de ilyenekkel sztem sokan találkoztak már. Könyvet lehetne írni az anomáliákról. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák