- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
KaitouP #22754 üzenetére
Szóval szappanunk még nincs, kár.
Jogos, Alex kevert be a képbe mert nem emlékeztem rá aztán már jöttek a fanfictionök ha jól értem akkor Riley is majd csak a főtörténet szál végén válik aktuális karakterré.
Hmm Cold War nem lesz D1 de ha az Infinity folytatja az MW-t az fixen D1 lesz SX vagy SS-en, végre egy ténylegesen jó kampány. BF3 Noshahr Canals HC óta meg most érzem először újra, hogy amolyan zúzós gyorsan meghalós CQC lenne egy shooterben.
Acheron Köszönöm! Warzoneban instant megszerzős skin lesz ez a classic úgy érzem.
Örök favorit karakter az eredeti trilógiában az ő elvesztése jobban zavart mint Soap-é.
Alex úgy került elő, hogy próbáltam magam belőni térben és időben és sikerült belefutni pár blog szerű fanfiction cuccba aztán kezdtek megkavarodni az emlékek meg az olvasottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest