Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz Trebron09 #14628 üzenetére

    Kíváncsiságból benéztem, dettó ugyanez. Remélem, játékidőre helyreáll a rend (általában éjfél körül van időm leülni, mikor a család végre elcsendesedik. Addigra többnyire Vérpistikééket is ágyba inti anyu, úgyhogy normálisabb meccsekre van kilátás)
    Off, de rendes topikja még nincs: Az MW2CR igazán jó eddig, roppant élvezetes újra játszani friss köntösben a játékot. Szép a grafika, durván látványosak pl a légicsapás robbanásai, és a zenék, hát azt nagyon jó újra hallani. Megbolondítottam magamnak a játékot azzal, hogy eldöntöttem, kontrollerrel viszem végig (PC -n) - pelenkás kezdőként érzem magam néha, de totál kihívás így leszedni az elleneket - nem csak egyszerű hentelés, igazán élvezetes ez az új "cselendzs" :D Aztán a végére meglátom, van -e (számomra) jövő a kontrollerben, vagy maradok az egér-biil kombónál.
    Jah, csak margóra: az eddigiek alapján ez az aim -assist sz@rt sem ér, pont ugyanúgy telibe kell lőnöm az ellent, mint egérrel, hogy kifeküdjön. Méghogy aimbot, pfff :N .
    Azért a 2019 -et továbbra is a jó kis G502 -vel aprítom, a fenti módon nem kicsit nulláznám a KD arányt egy nap alatt :D

Új hozzászólás Aktív témák