Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutti Georg
csendes tag
Nem zörög a haraszt...
-
1dude
aktív tag
Mikor jön az izmosabb IGP? 2024?
-
Neovenator
senior tag
válasz
Tutti Georg #2 üzenetére
...ha nem rázza a paraszt...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
-
GeryFlash
veterán
,,Az elmúlt hetekben számos pletyka merült fel az Intel kapcsán, miszerint rosszul áll az Intel 3 nevű 5 nm-es node fejlesztése"
Koszi Abu, hogy legalabb itt normalisan van vezetve es ki van irva hogy mirol van szo, mikozben lassan a komplett kulfoldi szaksajto azt hiszi, hogy az elnevezesek a nm-t mutatjak
"Van pár ezer órám a GW2ben, szerintem nem rossz, de hamar meg lehet unni." (Kolbi_30)
-
tibaimp
veterán
Pont ez volt az Intel célja ezzel a "nevezéktannal", hogy szép lassan ikopjon a köztudatból, hogy ez csak nevezéktan, de belekötni se lehessen, mert mértékegységet nem takar.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
veterán
Ez is igaz! Még ha 20 éve nem is, de az utóbbi időben az tuti. Csak azok még nem hagyták el a nm jelzést, bármi is jelentsen az, az ő megfogalmazásukban.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
holloo
csendes tag
Korábban az Intel 3-at a Prohardver cikkeiben 7 nm-esnek mondták. (pl.: https://prohardver.hu/hir/intel_felgyorsit_gyartastechnologia_fejlesztes.html)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Pat Gelsinger helyretette a pletykákat, ami egy darabig talán leállíthatja a média fantáziálgatását.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI topik
- Filmvilág
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Óra topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713RM-KH179W
- Új HP 14s-fq Thin and Light Ultrabook 14" -40% AMD Ryzen 5 4500U 8Gb 256GB SSD FHD IPS MATT
- Újszerű Dell Inspiron 14 5405 -35% Strapabíró Ultrabook AMD Ryzen 5 4500U 8GB 512GB FULLHD IPS MATT
- iPhone 14 Plus - Midnight 128GB - Telekom + Airpods 2
- Hú-ha! Új Lenovo Thinkpad T14 14" -60% Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 8/256 FHD IPS 9Hó NBD Gari
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest