Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z10N

    veterán

    válasz Viktor0610 #15475 üzenetére

    Ezenkivul ez a limitalas hogyan mukodik, hanynal kezd el captcha-t kerni es hanyadik utan tilt le a limit miatt? Illetve ennek van egy tolodo ablakja? Mikor nullazodik? Meddig kell varni?

    Illetve ezt jo lenne jelezni a masik fel fele, mint amikor utalasnal figyelmeztet egy "piros szoveggel", hogy a felasznalo inkativ statuszban van, nem pedig bunko es nem valaszol. Ezt tiltas idejere is jo lenne, ha kiirna. Mert ezzel azt is buntetik, aki nincs kitiltva x ideig. Foleg, ha vasarolni akar a tiltott feltol. Volt mar ilyenre pelda, hogy vasarolni akartam valakitol es nem valaszolt napokig. Idokozben elkezdek mas hirdetest nezni. Par nap utan ranezek a profiljara, hogy mikor lepett be utoljara es csak akkor latni. Kozben irtam neki uzlettel kapcsolatban, de mire elolvassa mar nem aktualis. En meg lemaradtam egy jo ajanlatrol. Ergo azt is buntetik, akinek koze nincs az egeszhez. Ha meg mar elindult az uzelet es a reszleteket varnak (cim/szamlaszam/telszam) vagy vegso soron utalas, akkor olyan mintha atvertek volna es felesleges jelentes keletkezik. Ami komollya is valhat.

    UI: Idokozben, arra a parra amire valaszoltam ujabb uzeneteket generalt es mar 40 folott jarok. Igy sose fogok veluk vegezni. A peon meg az benne, hogy ha megnezem akkor nem lesz pirosan jelezve, hogy megneztem-e. Utana meg fejben tartani, hogy kit olvastam, kit nem, kinek kell meg valaszolni es kinek nem egy agyremme valik. Kozben meg dolgoznom is kene. Regen ezt ledaraltam. Most meg ilyenekkel kell szivni, ami lassuk be egy komedia.

    [ Szerkesztve ]

    # sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

Új hozzászólás Aktív témák