Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz lezso6 #13724 üzenetére

    Ez mindössze a második hozzászólás, amit az új felületen írok, de már az elsőnél belefutottam a lenti kettő nyűgbe (desktop böngészőben).

    Billentyűzetet használva a paragrafushatárt érintő kijelölés képes érdekes működésre, nem csak annyit/úgy jelöl ki, amennyit/ahogy egy sima text editorban vagy szövegszerkesztőben megszoktál.

    Még a link beszúrását hoztam volna fel (link szövege beír, Ctrl+Shift+← segítségével kijelöl, link gomb lenyom, URL beír, beszúrás), hogy nem lehet kilépni a link szövegéből egyszerűen, de aztán rájöttem most kísérletezés közben, hogy → → megoldja ezt a problémát, nem kell forrásszöveg nézetbe kapcsolni.

    Hozzátenném, hogy én még jól működő webes wysiwyg szerkesztőt nem láttam, a CKEditort is azonnal kapcsolom át forrásszöveg nézetre, ha formázni kell valamit a céges Redmine-ban.

    Így végiggondolva utólag nem nevezném bugosnak az editort, mert az egyik tételem kényelmetlenség, a másikra van workaround, csak meglehetősen kényelmetlennek. Ehhez az érzéshez hozzátartozik az is, hogy már évek óta hotkey-k segítségével használom a hozzászólás-szerkesztőt, egérhez nem kell nyúlnom, hogy formázottan írjak meg és küldjek el szöveget, míg az új felület ezt nem nyújtja (előbb-utóbb rászánom magam, és illesztem a scriptjeimet).

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák