Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joccadoki

    senior tag

    válasz lezso6 #12130 üzenetére

    Üdvözlet!
    Továbbra is fenn áll az a probléma, hogy safarin nem tudok képeket nézegetni, össze vissza tovább pörgeti, és nem, nem cserélek böngészőt, mikor máshol jó ez is!!! Szeretem ezt az oldalt, és támogatom amennyire megengedhetem magamnak, de most már ott tartok, fizetnék plusz pénzt, hogy optimalizáljàtok az oldalt, hogy Safarin is használható legyen. Csak mennyit? Azért egy picit bosszant a dolog, hogy mikor frissítettétek az oldalt, jó volt, most nem, és ha szólok, akkor olyan válaszok jönnek: cserélj böngészőt, majd ha Lezso kollega úgy gondolja.... Na de Uraim! Ez nem megoldás! Vagy mondjatok valami bíztatót: hogy dolgozunk rajta, de vannak nagyobb hibák (nem mintha a harang a fals értesítéssel az lenne, mert ki nem sz*rja le, pláne hogy én mgtaláltam, mikor nekem volt; vagy valami el van írva...), és megértem!!! De akkor legalább tudom hogy lesz megoldás. De így?
    Úgyhogy eljutottam odáig, mégha a legtöbb hirdetésért fizetek, és megvettem a prémium tagságot, még fizetnék pluszt azért, hogy egy alapvető funkciót, mint a fotók megtekintése, böngészőváltás nélkül, valamilyen szinten használható legyen.

    Köszönöm!

    "A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."

Új hozzászólás Aktív témák