Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • válasz Parci #10889 üzenetére

  Volt szó erről már korábban is, akkor megoldódott ,remélem most is meg fog.

  A kiírt szöveg helyénvaló lenne, ha kicsit finomabban lenne megfogalmazva, és nem azt utasítaná, hogy ne utalj előre semmi esetben sem! Ez a becsületes eladók diszkriminálása, ami szerintem jogos felháborodást okoz nekünk olyan tagoknak, akik 10-15 év távlatában nem kaptunk egyetlen negatív visszajelzést sem, csak pozitívat.

  Tehát nem vertünk át senkit és nem a lenyúlós hülyegyerekek vagyunk, akik nem naiv hülyegyerekeknek adnak el, hanem a hagyományos, normális eladók normális vevőkkel. Hála Istennek a normálisakból sokkal több van mint a hülyékből, ezért ne hozzájuk hasonlítsatok minket, és ne a velük szemben helyesnek gondolt módszereket alkalmazzátok velünk szemben. Ez szerintem abszolút jogos kérés és elvárás.

  Meg kell oldani, ahogy meg is lett gondolom, mert azóta nem láttam ezt a szöveget, hogy a rendszer figyelje a user regjét és visszajelzéseit - hiszen ezért vannak - és a régi megbízható tagoknak ne dobja be ezt az ablakot.

  Ez a téma abszolút nem OFF, 100%-ban ide illik, ezért nem is offoltam :)

  HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Hozzászólok Aktív témák