Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • KOMPHONE.HU

  csendes tag

  válasz Parci #10121 üzenetére

  Szia.

  Ez lenne a hirdetés: [link]

  Sajnos nincs bazár szalag, ráadásul a bazár kategóriában sem jelenik meg. Konkrétan jelenleg egy sima hirdetés 8500 Ft-ért, amibe több karaktert írhattam.

  Valahol ezeket a dolgokat a kiemeléseknél részletezni kellene, mert számomra a kiemelt kategória egyértelműen azt jelentette eddig, hogy az adott hirdetés kategórián ( Apple Macbook ) belül legelőlre kerül mint kiemelt hirdetés piros szalaggal, ahogy jópár most is az adott oldalon.

  Az, hogy a boltok bazárok-hoz is bekerül, a legmagasabb és legdrágább hirdetési lehetőségnél mint bazár alap kellene, hogy legyen véleményem szerint, de mint írtam, meg sem jelenik ott.

  Tudom, írtátok, hogy a mobil nézet is folyamatosan javítva van, de mióta elindult az új apró, telefonról betöltve a hardverapro.hu-t ugyan azok a "kiemelt" előresorolt hirdetések láthatóak, ugyan abban a sorrendben, ami üzleti szempontból nem korrekt, ráadásul sem rendezni nem lehet őket mint asztali nézetben, sem blokkméretet állítani. Közben ha jól látom, gépről is ugyan úgy azok a kiemelt hirdetések vannak legelöl, mint már napok hetek óta. A régi aprónál, ez úgy volt, ha felkerült egy újabb kiemelt hirdetés, akkor a régebbi visszacsúszott egy helyet a kiemelt kategóriában. A "rendezést" hiába állítom "új hirdetésekre", vagy "friss hirdetésekre", akkor sem változik semmi.

  Kezd lassan összeállni az új apró, de azért a fizetős szolgáltatások tökéletesítését minimum előre kellene hozni véleményem szerint.

  Volt még egy kérdésem, hogy oldalleállásnál milyen módon lesz kompenzálva a kiesett idő, bár igaz, nekem 2 napja fut "bazár" hirdetésk ami jelenleg egy mezei hirdetés, így ezt is oldjuk meg minél hamarabb, ha lehet.

  Előre is köszönöm a segítséget.

  üdv, KomPhone

  www.komphone.hu - Használt és ÚJ Apple termékek, notebookok, számítógépek számlával, garanciával, termékbeszámítással! Kövess minket a Facebook-on ( KomPhone ), hogy időben értesülj akcióinkról!

Hozzászólok Aktív témák