Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszika0216
csendes tag
Szia!
Hát elég "sötét" a kép, de ha jól nézegetem, akkor ez a fácska egy Sagaretia theezans
Ovális, fényes, örökzöld, kicsi levelekkel. Törzse foltos (ezt nem nagyon láttam a képen), leváló kéreg díszíti.Sajnos ez a faj elég kényes. Szobába nem ajánlott az alacsony páratartalom miatt. A szobai száraz levegőt még rendszeres permetezéssel sem bírja tartósan, ezért jó lenne a szobai üvegház. Származási helye Észak-Amerika, Közép és Dél-Ázsia.
A fa körül nedves fenyőkérget tartsunk, és ez legyen állandóan nedves. Naponta kell öntözni.
Tápanyag-utánpótlása: nyáron két hetente télen havonta ajánlott.
Két évente át kell ültetni Akadama földbe. Idősebb korban ritkábban, de ezt a növekedéstől függően kell majd.
Bármikor lehet drótozni és alakítani a kívánt formára.
Metszését tavasszal végezzük úgy, hogy egy-két levélpár maradjon.
Télen alacsony, de minimum 12 fokon teleltessük.Hát remélem eltaláltam a fajtáját, de azért még alaposan szemügyre veszem, és ha majd tudsz később légyszi tegyél fel a levelekről és a törzsről egy közelebbi képet

Új hozzászólás Aktív témák
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Reolink TrackFlex Floodlight WiFi biztonsági kamera
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest