Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
afartew
üzenetére
Azért van benne logika, amit ír. Egyre csökkenő forgalom mellett látjuk most emelkedni az árfolyamot. Más szóval egyre kevesebb vevő van az egyre nagyobb árfolyamon. Logikus a kérdés, hogy ebből hogy a fenébe lenne egy tartós növekedés? Világos, hogy az első nagyobb eladás azonnal a mélybe rántja az árfolyamot a vevők hiánya miatt. Szerintem (is).
-
margithid
veterán
válasz
afartew
üzenetére
Nyilván sok mindent benézett már, én is emlékszem a melléfogásairól, de ő legalább leírja és a technológiához nagyon ért.
Kritikával követem a mondandóját, mivel alapvetően én altokban gondolkodom, ő pedig BTC hívő, de azért sok okos dolgot is ír.
Magyar nyelven szerintem ő az akire érdemes figyelni.
Alja nem nagyon lehet elkapni, én is HODL-er vagyok, van már egy alt csomagom, ami kb 50% pluszban van, de nem adom el, attól függetlenül, hogy esést várok. (mivel biztos azért nem vagyok benne)
Szerencsére van pénzem, igy eséskor be fogok vásárolni.
Szerintem itt nem szabad kapkodni, főleg ha hosszú távon gondolkodik az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- PayPal
- Milyen videókártyát?
- Netfone
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok játékkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest