Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rival

    aktív tag

    A Binance _mindig_ lehal, ha valami történés van. Vagy épp nem tudsz betenni fiatot, amikor kell, vagy nem tudsz coint kitenni saját walletba, de betenni se. Vagy lehal az app, és nem mutat se chartot, se aktuális árat, se order bookot. Vagy úgy döntenek, hogy "belső szabályzatra" hivatkozva korlátozzák a hozzáférésed (nekem csak a P2P deposit működik, semmi egyéb, még a kiküldött Binance kártyát is tiltották utólag, pedig konkrétan még el se kezdtem használni a rendszert).

    A Kraken telefonos appja kényelmetlen, ahogy a crypto.comé is. A Binance appjára hajaz az FTX, és a KuCoin is. Nálam ez utóbbi vált be, de biztos ami biztos alapon mindegyik nagyra be vagyok regisztrálva. Az a baj a centralizált váltókkal, hogy ha úgy döntenek, hogy te most nem adsz, nem veszel, nem küldesz, mert "karbantartás", "hálózati túlterheltség", "zombiapokalipszis" van, akkor így jártál.

    A KuCoinnál vállalhatóak a díjak, ám nincs fiat beutalás. Én Binance-ről egyből dobtam át a cuccot KuCoinra valami alacsony tranzakciós díjú kriptóban (XLM, XRP, stb.).

    De egyik kutya, másik eb. Pl. a KuCoin is eljátszotta, hogy kritikus időben csak órák alatt érkezett meg a Cardano beutalás, mert csak 300(!) hálózati tranzakció jóváhagyás után érkezett meg, miközben jobb helyeken amúgy 20-30 után megérkezik. Megoldás: beutalás Krakenre, átdobni KuCoinra más valutában (természetesen minimális veszteséggel, mert minden váltással, tranzakcióval veszítesz pár tized százalékot).

    Ha csak ritkán használnád, tehát megveszed, aztán saját walletba kiküldöd, akkor mindegy melyiket választod, mert ha hosszútávra tervezel, nincs jelentősége, hogy 0,1 vagy 1 %-ot veszítesz a váltáson. De ha mégis választani kellene, akkor Kraken. Coinbase-nél alacsonyabb díjak, Binance-nél megbízhatóbb működés. De ha sűrűbben használnád, és már bent a pénz, akkor KuCoin.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák