Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghandi

    aktív tag

    Sziasztok!
    BUÉK!

    Coinbase wallet használatában tudna valaki segíteni? Már egy ideje( kb egy éve) regisztráltam neten egy walletet, igaz nincsen rajta pénz. Most amolyan szilveszteri fogadalom miatt gondoltam én is veszek bitcoin-ot, egyéb lehetőséget nem látván automatából venném az Anker klubban. Na de ahoz mobil alkalmazás is kell, le is töltöttem androidos telefonhoz a play-ről.
    Log in-nál beírom az emailt és a jelszót, ezzel minden rendben is lenne. Aztán van az hogy kapok egy smst és azt kell beírni. Na ez az istenért sem megy. Hiába írom be a mobilon a kapot kódot azt nem fogadja el hanem egyszerúen visszaugrik megint a log in kezdőoldalra ahol meg kell adni az emailt és a jelszót.
    Nem is tudom már hányszor próbálkoztam kb 20-30-szor biztosan de mindig ugyan az az eredmény.
    Mit kell ilyenkor tenni? Nem vagyok eg nagy angolos, a google fordító is érdekesen fordít, de arra már rájöttem hogy így nem is fog menni. Valamit tenni kell a webodalukon, na de mit???
    Azóta regisztráltam egy másik walletet is egy Xapo nevezetűt végül is az is alkalmas lenne a dologra, csak az nekem biztonságilag aggályos. Elég egy sima 4jegyű pin kód és már bent is vagyok, már lehet is utalni. Ez azárt hamar feltörhető ha megszerzik a telefonom nem? Én azért a coinbase-ben jobban hiszek.

    Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben

Új hozzászólás Aktív témák