Hirdetés
-
Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
ma A decemberi premiertipp közelgő startot és Android 14-es indítást vetít előre
-
Windows, de csak ha szereted a meglepetéseket.
lo A Microsoft minden hónapban próbálja kijavítani a rendszere hibáit, de nem múlik el úgy hónap, hogy valami...
-
Megfontolja a chipgyártás leválasztását a Samsung?
ph A Foundry divízió nem teljesít jól a modern node-okon, és ebben a formában ez pénznyelő a cégnek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
senior tag
-
Cefet
aktív tag
Csupa kess az egész...
-
addikt
Ajajjjj
Egyébként a témához annyit, hogy szombat este voltam bent a hülyevagyokáruházban Győrben, volt alkalmam pár kattintás erejéig kipróbálni 2 ilyen Qualcomm X Elittel szerelt laptopot(egyik Asus, másik Lenovo).Így első benyomásra nagyon meggyőzőnek bizonyult a sebessége (csak böngésző meg Microsoft Worddel próbáltam, igaz), csak az a fránya félmillió forintos árcédula... én nem is tudom hogy képzelik ezt az árat, a mostani AMD-s laptopom ennek a feléért vettem
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Sok alkalmazás nem megy még emulációval sem, Adobenek a legtöbb appja nem működik pl. még(Indesign ill. Ilustrator pl. Betaban már elérhető rá, de ha nem angol nyelvterület a régiód a kontódon, így jártál, még várnod kell a stabil verzióra nem engedi felrakni) Amúgy meg is próbáltam rá felcsapni a Creative Cloudot, de a admin jelszót kért.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Természetesen Windows 11
-
addikt
Jaa, Qualcomm X Elite.
Egyébként valószínűleg érdemes lesz megvárni a többi gyártó ARM hardverét PCn, akkor talán jöhetnek olcsóbb modellek a 250-300 ezres árkategóriába is.
-
addikt
válasz Nemfértkiaze #11 üzenetére
De akkor mi értelme az egésznek?? Konkrétan a Macbook Air az Apple M chippel is olcsóbb...
-
hapakj
senior tag
válasz Hopkins95 #12 üzenetére
Hja, nem sok esélye van így az ARM platform terjedésének, ha magas áron adnak kompromisszumos megoldást.
Az Apple transition az szinte teljesen flottul ment, s még így is nekem úgy tűnt, első gen M1-es cuccokat, pl az Air és Mini nyomott áron adták. Legalábbis ahogy néztem olcsóbbak voltak mint az előző intel gépek.
Persze ott egy cég volt az egész mögött egy erős indokkal, hogy terjedjen el a dolog. Itt meg minden érintett cég kb a másiktól várja a csodát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Withings Scanwatch 2 - edzéshez túl szép
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini-ITX
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple notebookok
- Amazon Prime Video
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...