- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Itt van az ASUS ROG szériás kompakt vízhűtéseinek zászlóshajója
- A ROG Falchion Ace HFX rapid trigger billentyűzet tesztje
- Novemberben kiteljesedhet az Xbox Cloud Gaming
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
a kártyán láthatóan a host interface ASIC-enként 8 PCIe sáv, a kártya bifurkációs kialakítású. ez nyilván nem hivatalos infó de a panelon egyértelműen látszik. brutál cucc..
és akkor képzeljük el hogy hol tartana a világ ha ezt a számítási teljesítményt értelmes dologra használnánk ahelyett hogy az emberek provokálását és reklámok célzását számoltatják veleA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
tibaimp
nagyúr
válasz fatpingvin #1 üzenetére
"a kártya bifurkációs kialakítású" -- jó pár éve olvasom a pH-t és egyéb számtech jellegű oldalakat, de ezt a kifejezést még nem olvastam. Érdekes.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
fatpingvin
addikt
parancsolj, még totyikunk is van róla
egyébként rengetegszer találkozhattál vele, csak nem volt megnevezve: a x16-os slotba illeszkedő, négy darab NVMe SSD-t fogadni képes adapterkártyák is ezen az elven működnek. ezeknél a rájuk reklámszövegként írt RAID szócskának semmi köze a kártya képességeihez, az teljes mértékben a host rendszeren múlik.
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
ViZion
félisten
ja-ja... technoblabla. De a krájzis 8 fut rajta? Tflops meg ilyesmik... no one cares. FPS és frametime kell a népnek
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
tibaimp
nagyúr
válasz fatpingvin #3 üzenetére
fatpingvin: Mindig tanul az ember
k-adi: valahol örülök, hogy nem vagyok egyedül
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400 -RTX 3060 12GB GDDR6 -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!
- Eladó Komplett buildem GARANCIÁLIS szinte vadonat új!
- Vízhűtéses RTX GAMER PC! i7-12700KF / 32GB RAM / RTX 3070 / 2TB SSD
- Acer Nitro N50-600 9Gen I5 RTX 2070 16GB ram
- Lenovo ThinkStation P720 Workstation: 2db Xeon proci,128GB RAM,Quadro RTX 4000 8GB,512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest