- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
A cikk napján rendeltem egy fekete RGB-set a betojt AIO-m helyett. Kinézetre baromian jó, hűtésben nyilván elmarad a víztől, cserébe halkabbnak tűnik. Viszont ami nekem fura, hogy a hűtőfelület nem fedi le egy Ryzen kupakját teljesen, a széle minden oldalon kilátszik...
-
Furyion
csendes tag
GamerNexus csatornáján kicsit más értékeket mértek. Nekem a régebbi 34duo van és fontolóra vettem a cserét, mert a cég hivatalos honlapjáról rendelve igen akciósan lehet most hozzájutni. De a pár tized fokos hőmérséklet különbség miatt nem érdemes váltani, viszont új gép összerakása esetén ajánlott lehet.
-
Komplikato
veterán
OFF: Jó régen volt egy azt hiszem Ausztrál videó teszt, olcsó hűtőket hasonlítottak össze drágákkal és legdrágábbakkal. A teszt győztese (ár/teljesítményben) egy 40 dolláros hűtő lett. De nem ez volt benne az érdekes. Az érdekes az volt, hogy a tesztben a Dark Pro 4 hűtőre MINDEN is rávert 8-10 fokot. Mivel azt hitték hibás, szereztek két másikat is. Tök ugyan az az eredmény jött ki. A tesztelők meglepődtek. Mindenhol a DP4 egy nagyon ajánlott hűtő. Meg egy csomó teszt szerint okkal. Ott meg a DP3 és DP2 is körberöhögte. Olyan érzése támadt az embernek a teszteket nézve, hogy a TÖBBI tesztben csak megszokásból (az előző három jó volt, akkor ez is az!) lett nyertes. Magyarán nem lepne meg ha ez az önfényező ábra nem lenne totál kamu.
-
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Gamernexus rendesen le szokta tesztelni, érdemes őt nézni ilyenekről.
-
M0ng00se
őstag
fenyegeto diagram
-
-
atix2
csendes tag
Nemértem mi okoz 7-8 fokos különbséget egy Dark Rock Pro-hoz képest. Talán az RGB?! Hisz az fizikálisan 2x akkora, mint az Arctic 36. Vagy talán méréskor folyamatosan 100%on pörgették a ventiket? Fura...
-
Sogron
tag
Vicces, hogy a 28 dolcsis fekete nálunk majdnem 19E Ft...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xbox tulajok OFF topicja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest