Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
vaki
aktív tag
A cikk napján rendeltem egy fekete RGB-set a betojt AIO-m helyett. Kinézetre baromian jó, hűtésben nyilván elmarad a víztől, cserébe halkabbnak tűnik. Viszont ami nekem fura, hogy a hűtőfelület nem fedi le egy Ryzen kupakját teljesen, a széle minden oldalon kilátszik...
A felhasználóbarát felhasználó
-
Furyion
csendes tag
GamerNexus csatornáján kicsit más értékeket mértek. Nekem a régebbi 34duo van és fontolóra vettem a cserét, mert a cég hivatalos honlapjáról rendelve igen akciósan lehet most hozzájutni. De a pár tized fokos hőmérséklet különbség miatt nem érdemes váltani, viszont új gép összerakása esetén ajánlott lehet.
-
Komplikato
veterán
OFF: Jó régen volt egy azt hiszem Ausztrál videó teszt, olcsó hűtőket hasonlítottak össze drágákkal és legdrágábbakkal. A teszt győztese (ár/teljesítményben) egy 40 dolláros hűtő lett. De nem ez volt benne az érdekes. Az érdekes az volt, hogy a tesztben a Dark Pro 4 hűtőre MINDEN is rávert 8-10 fokot. Mivel azt hitték hibás, szereztek két másikat is. Tök ugyan az az eredmény jött ki. A tesztelők meglepődtek. Mindenhol a DP4 egy nagyon ajánlott hűtő. Meg egy csomó teszt szerint okkal. Ott meg a DP3 és DP2 is körberöhögte. Olyan érzése támadt az embernek a teszteket nézve, hogy a TÖBBI tesztben csak megszokásból (az előző három jó volt, akkor ez is az!) lett nyertes. Magyarán nem lepne meg ha ez az önfényező ábra nem lenne totál kamu.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egen, azt kissé erősnek érzem én is, de a gyártótól vásárolva jó áraik vannak.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
RobbyJr
őstag
válasz Acélfarkas #3 üzenetére
Gamernexus rendesen le szokta tesztelni, érdemes őt nézni ilyenekről.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
M0ng00se
őstag
fenyegeto diagram
V6
-
atix2
csendes tag
Nemértem mi okoz 7-8 fokos különbséget egy Dark Rock Pro-hoz képest. Talán az RGB?! Hisz az fizikálisan 2x akkora, mint az Arctic 36. Vagy talán méréskor folyamatosan 100%on pörgették a ventiket? Fura...
-
Sogron
tag
Vicces, hogy a 28 dolcsis fekete nálunk majdnem 19E Ft...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Hardcore café
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- ASUS routerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Drón topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...