- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem éghet le a 12V-2x6 tápkonnektor, ha nem is használod!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Asztrofotózás
- Most aztán tényleg durván elszállhat az erősebb GeForce VGA-k ára
- Milyen házat vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Vicces, hogy anno milyen minőségben játszottam.. NFS Underground 2-öt egy Gef2 MX200-al kezdtem el.. Minden a minimumon, kisfelbontás. Most meg hisztizek, ha nincs meg a 120fps..
A sétánál a bontószökevény 30 éves szuszka is jobb, ha a heti nagybevásárlást kell megejteni az egész családnak...
Vagy a régi vicc?
-Béla, ebéd!
-Mit lehet választani?
-Kérsz vagy nem? -
Sanchez638
addikt
-
ledgeri
nagyúr
ha a 3d korszak kezdetétől mostanáig fel kellene sorolnom a top50 játékot,amelyek felejthetetlen élményeket okoztak... a nagyrésze bizony nem érte el a 60képkockát
kezdve a doom,diablotól a crash bandicooton át a breath of the wildig. ennyit számít az efpélyes 
Úgy-úgy!
Sanchez638, akkor mély tisztelettel, bocsi!

-
hombre[EU]
nagyúr
ha a 3d korszak kezdetétől mostanáig fel kellene sorolnom a top50 játékot,amelyek felejthetetlen élményeket okoztak... a nagyrésze bizony nem érte el a 60képkockát
kezdve a doom,diablotól a crash bandicooton át a breath of the wildig. ennyit számít az efpélyes 
-
Sanchez638
addikt
Dehogynem..
Hard Truck 2.. Jöttek a többiek, olyan szaggatások voltak. De a Ford Racing 2 is ilyen volt. Ahogy mellém jöttek az ellenfelek, úgy elkezdett beszaggatni a játék.. Biztosan ez a csalás. 
-
ledgeri
nagyúr
Rá szokták húzni, hogy így mozi szerű élményt kapsz.. Milyen jó is volt az NFS Rivals vagy épp a The Run 30fps-el..
Hát te sem játszottál 10 fps-sel pentium 3-on eleget pl LFS-sel, hogy értékeld a 25-öt, mikor meg meg szalad!!
-
Sanchez638
addikt
Erről van amúgy bármilyen hivatalos infó, hogy tényleg 30 fps lesz a Pro-n is? Ugye eddig csak tippelték inkább a "szakértők", hogy elsősorban CPU limites lesz a játék, és abban meg a Pro gyakorlatilag ugyanannyit tud, mint a sima PS5, ezért nem megoldható a 60. De egy 40 fps-es VRR mód is jobb lenne már a Pro-ra...
Rá szokták húzni, hogy így mozi szerű élményt kapsz.. Milyen jó is volt az NFS Rivals vagy épp a The Run 30fps-el..
-
hombre[EU]
nagyúr
Erről van amúgy bármilyen hivatalos infó, hogy tényleg 30 fps lesz a Pro-n is? Ugye eddig csak tippelték inkább a "szakértők", hogy elsősorban CPU limites lesz a játék, és abban meg a Pro gyakorlatilag ugyanannyit tud, mint a sima PS5, ezért nem megoldható a 60. De egy 40 fps-es VRR mód is jobb lenne már a Pro-ra...
nem hiszem,hogy a rockstarnál prioritás lenne a framerate. a pron azt fogják csinálni,hogy eltüntetik azokat a hibákat,amit az alap ps5-nél nem tudtak (raytracing felbontás, esetleg rt árnyékok, pssr stb). arról a stúdióról beszélünk,amely a lassan 10éves reddead2-höz nem adott ki 60fps patchet
-
.LnB
titán
Igen van. Nelson már több helyen (Kotaku-n is) lenyilatkozta, hogy minden konzolon 30fps lesz. Ez a hivatalos.
És hozzátette, hogy előfordulhat változás.
ja, csökkenhet még

-
AD4MINATOR
nagyúr
Igen van. Nelson már több helyen (Kotaku-n is) lenyilatkozta, hogy minden konzolon 30fps lesz. Ez a hivatalos.
És hozzátette, hogy előfordulhat változás. De egyeztetnie kell a technikusokkal. Ami szerintem elég nagy hülyeség. Nem hiszem el, hogy eddig ne lett volna szó arról az apróságról, hogy mennyi fps-sel fog futni a játék. Azt mondta, később patch formában előfordulhat más opció is. De nem biztos, és nem részletezte, hogy milyen opció.
És hozzátette, hogy előfordulhat változás.
ja, csökkenhet még

-
negro
őstag
Azert nem kicsit rajatszik erre a gta hypevonatra h 15evig kell varni az ujabb cimre.
Daniel Vávra szavai: "egy jó történethez belső és külső konfliktusokra, összetett motivációjú karakterekre, következetesen működő világra, témára és valamiféle mondanivalóra is szükség van"
"bemutató alapján nincs olyan történeti horog, ami miatt különösebben kíváncsi lenne rájuk"
"egy 26 perces bemutatóban sem sikerült egy igazán erős történeti kapaszkodót mutatni..."
Errol beszeltem. Grafikailag szep, de nem hoz lazba. A 4. reszt is jobbnak tartjak tobben. Ott eleve grafikailag hatalmas ugras tortent a 3. reszekhez kepest (ahogy a 3. resznel is persze az elso 2 reszhez kepest) amig az 5. resz mar kevesbe. A story is erdekesebb volt a negyben. El kell fogadni nem tudnak mar olyat guritani mint regebben. Csak a szemellenzo fent van sokaknal. Egy CoD-ot is vesznek ma is sokan mikor en nekem az utolso ami erdekelt az a WaW es MW. Mar az elso infok utan is huztam a szam, hogy egy bonnie es clyde karakter paros leragott csont. Ettol kreativabb kell. De mire oda jutok kiprobaljam meg bo 2 ev szoval...
-
.LnB
titán
És hozzátette, hogy előfordulhat változás. De egyeztetnie kell a technikusokkal. Ami szerintem elég nagy hülyeség. Nem hiszem el, hogy eddig ne lett volna szó arról az apróságról, hogy mennyi fps-sel fog futni a játék. Azt mondta, később patch formában előfordulhat más opció is. De nem biztos, és nem részletezte, hogy milyen opció.
-
GAI
senior tag
-
hombre[EU]
nagyúr
Engem akkor se fog lazbahozni, sajnalom, de nem is kell bem vagyunk egyformak.
En grafikailag mondtam h oke, de azert nem áll leejtős. Legalábbis nekem. De engem maga a milliő se fogott meg sosem.
Pedig Isten a tanu hanyszor ugrottam neki a gtaV-nek, de valahogy egyszeruen nem birt lekotni, hiaba csipem az openworld jatekokat.
En grafikailag mondtam h oke, de azert nem áll leejtős.
nekem az volt. pedig pc-n és ps5-ön is játszok, de nem igazán találkoztam még ilyennel. ott a cyberpunk,ami gyönyörű tud lenni, de hát az egy nagyon üres openworld és az alatta futó rendszerek néha még a gta5 szintjén sincsenek.
vagy a Forbidden West jutott eszembe, de az is egy halott világ, nem egy sűrűn mozgó város 6000 animációval... talán a csőjátékok tudnak szebbek lenni (pl. alan wake2), de azért, mert semmi nem történik a háttérbe.
én ilyet még nem láttam,komolyan -
ggbuffon1897
őstag
Azert nem kicsit rajatszik erre a gta hypevonatra h 15evig kell varni az ujabb cimre.
-
negro
őstag
birom, h birod. de neked biztos tobb fogalmad van.
tenyleg egy "bonnie es clyde" fele jatekmenettol kellene hasra esni? mekkora. mennyire uj. sose volt meg ilyen jo. sokkot kaptam az elozetest latva... -
TESCO-Zsömle
titán
Nekem az a fő problémám vele, hogy nem akarok proli főszereplők bőrébe bújni, ilyen USA-beli, felkapaszkodott, agresszív drogos nímandok "kalandjai" valami végletesen nem érdekelnek. És erre költenek el végtelen milliárdokat, azt kamuzva közben a szélesebb közönségnek, hogy mekkora görbe tükre ez az amerikai társadalomnak. Ugyan már.
Mennyivel értelmesebb történeteket lehetne írni...
SENKIHÁZIAK KEZÉBEN VAN A POPSZAKMA, ahogy a mondás tartja.Be baszki, akkor te nem GTA-val akarsz játszani... Az egész széria arról szól, hogy lecsúszott, proli kisebbségi és/vagy bevándorlók bőrébe bújva húzod ki magad a ganyéból.
Vice City - Tommy Vecetti - Olasz
San Andreas - Carl Jonson afroamerikai a "ghettóból"
GTA4 - Nico Bellic szerb bevándorló a balkánról
GTA5 - Michael amerikai bankrabló egy lakókocsiparkból, Franklin afroamerikai a gettóból, Trevor pedig kanadai a diliházból
Mihez képest értelmesebb történetet? Mert abból még két mellékküldetésnyin kívül kb semmit nem láttunk.
Ha komolyabb történetre vágysz, akkor orr van a Mafia, de ott is proli minden főhős, egyikben se a Dont kell irányítani... -
Balázs Z.
aktív tag
Nekem az a fő problémám vele, hogy nem akarok proli főszereplők bőrébe bújni, ilyen USA-beli, felkapaszkodott, agresszív drogos nímandok "kalandjai" valami végletesen nem érdekelnek. És erre költenek el végtelen milliárdokat, azt kamuzva közben a szélesebb közönségnek, hogy mekkora görbe tükre ez az amerikai társadalomnak. Ugyan már.
Mennyivel értelmesebb történeteket lehetne írni...
SENKIHÁZIAK KEZÉBEN VAN A POPSZAKMA, ahogy a mondás tartja. -
sittes79
addikt
Jol nez ki (persze), de egyaltalan nem vagyok elragadtatva egy "GigaChaddal" jatszhato "parkapcsolati szimulatortol"... anno a GTA1-gyel kezdtem... lehet, hogy csak kiegtem? Nekem a 4. resz is jobban bejott mint a 5. Amugy is csak PC-s arc vagyok, szoval talan '28-ban jatszhatok vele. (mar ha addig uj gepet veszek)
Birom ezeket a kommenteket, amikor valakinek fogalma sincs a jatekrol, de bele dumal, azt vagod, hogy nem kell romantikazzanak, lehetnek sima szobatarsak is, attol fugg, hogy alakitja az ember fia a story-t.
-
dongettó
aktív tag
Szerintem meg tudják csinálni, látótáv 20-25 méter mellett, ahogy szokott. Ps6 pro val meg meglesz a 30 még stabilabban csak 40-50 méteres látótávval.
Csodálkoztam is, hogy a bemutatóban nincs 30 méter után köd.#23
Hát addig lesz nehéz a játék ( 15fps + laggol ) , amig meg nem tudod venni játékon belül az RTX 5090 et.
Utána játékon belül elinditod a gta6 ot a karaktered pc-jén , azt stabil 60fps meg lesz.Azt mondják annyira élethű.
-
Sanchez638
addikt
Mikor kiadják, ez lesz a "legtöbb/legjobb", ami a piacon lesz. Kétmilliárdért... Ha ez sem elég, akkor a hiba az ön készülékében van... GTA5-höz képest a váltás puszta grafikai részletesség terén kb ott van, mint a GoW->Ragnarök esetén. Persze, szép a GTA5, de az alapja az PS3/X360, amit egyszer remastereltek PS4/XOne/PC-re, PS5/XSX már "csak" portot kapott több FPS-sel.
Gameplay szintjén ebben szinte minden benne lesz, ami valaha GTA-ban vagy DRD-ben volt + extrának megfejelik egy teljes belső szoc.média felülettel, ami le fogja követni a játékon belüli történéseket. Lehet influenzáskodni, építhetsz követőbázist és ha sikeres vagy, akkor az utcán a random NPC-k fel fognak ismerni és mennek hozzád autogramot kérni meg szelfizgetni.
Hogy ez téged mennyiben érint, az technikai oldalról irreleváns. Amit te szeretnél mashup, az sosem létezett. Volt itt egy Vice City, 2F2F és BB2 emlékeim szerint saját tátékokat kapott, de azokben nem sok köszönet volt, Scarface vonalhoz meg talán a Mafia játékok állnak közelebb. Ez egy 21. századi Bonnie&Clide lesz a GTA-któl megszokott szabadsággal.
Tényleg arra vágyik mindenki, hogy egy játékon belül életi az életét egy közösségi felületen?
Én arra vágynék, hogy kapjunk egy baromi nagy térképet. Sok-sok várossal, faluval. Autópályákkal, államokkal. Egy nem moziszerű, előre megírt játékot. GTA5-el az volt a legnagyobb baj, hogy a térkép nem volt túlságosan nagy. Lehetett volna sokkalta több jármű.
Én várok túl sokat, mert ezek a játékok már nem az én ezredfordulós igényeimhez készülnek, hanem a mostani fiataloknak.
-
bence1024
tag
Lehet szidni a Rockstart néhány idióta húzása miatt, de az a helyzet, hogy megint inasba lesz vágva a komplett videójáték-ipar!
-
nanocry
tag
Mikor kiadják, ez lesz a "legtöbb/legjobb", ami a piacon lesz. Kétmilliárdért... Ha ez sem elég, akkor a hiba az ön készülékében van... GTA5-höz képest a váltás puszta grafikai részletesség terén kb ott van, mint a GoW->Ragnarök esetén. Persze, szép a GTA5, de az alapja az PS3/X360, amit egyszer remastereltek PS4/XOne/PC-re, PS5/XSX már "csak" portot kapott több FPS-sel.
Gameplay szintjén ebben szinte minden benne lesz, ami valaha GTA-ban vagy DRD-ben volt + extrának megfejelik egy teljes belső szoc.média felülettel, ami le fogja követni a játékon belüli történéseket. Lehet influenzáskodni, építhetsz követőbázist és ha sikeres vagy, akkor az utcán a random NPC-k fel fognak ismerni és mennek hozzád autogramot kérni meg szelfizgetni.
Hogy ez téged mennyiben érint, az technikai oldalról irreleváns. Amit te szeretnél mashup, az sosem létezett. Volt itt egy Vice City, 2F2F és BB2 emlékeim szerint saját tátékokat kapott, de azokben nem sok köszönet volt, Scarface vonalhoz meg talán a Mafia játékok állnak közelebb. Ez egy 21. századi Bonnie&Clide lesz a GTA-któl megszokott szabadsággal.
A GTAV alapjai igen még a PS3/360 hardverére készült, a 6 már egy jóval modernebb alapokon nyughat meg PS5 a minimum hardver target. A GTAVI az igazi foga fehérjét majd PC-n mutatja meg.. Szerintem nagyobb ugrás lesz, mint az V volt PC-re. Amikor megjelent PC-re már akkor is jóval komolyabb grafja volt, mint bármelyik konzolverzió..
-
TESCO-Zsömle
titán
Olvasom mindenkitől, hogy jájj milyen jó stb. Eléggé GTA5 beütése van. Picit kezditek túltolni ezt a dolgot, de persze várjuk a megjelenést.
Azt tudom ,hogy az 5. résznél megvettem és meg is bántam a teljes árat. Ennél nem fogok bedőlni, mert nincs semmi "plusz" "adjad ide, had játszak" érzés..
Lehet én várok el túl sokat és egy jó kis Bad Boys 2/Miami Vice/2 Fast 2 Furious/Scarface világot képzeltem el. Jó színesen. Minden apropójával együtt. Nem egy openwrld Sims 3-at..

-
ggbuffon1897
őstag
ez egy 60-80órás story game. katakterek,párbeszédek,történetek. eközben részletesebb,mint bármelyik openworld játék és piszok jól néz ki.
nem kell ledobni a láncot, de jelenleg nincs a piacon semmi megközelítené.Engem akkor se fog lazbahozni, sajnalom, de nem is kell bem vagyunk egyformak.
En grafikailag mondtam h oke, de azert nem áll leejtős. Legalábbis nekem. De engem maga a milliő se fogott meg sosem.
Pedig Isten a tanu hanyszor ugrottam neki a gtaV-nek, de valahogy egyszeruen nem birt lekotni, hiaba csipem az openworld jatekokat.
-
Sanchez638
addikt
Olvasom mindenkitől, hogy jájj milyen jó stb. Eléggé GTA5 beütése van. Picit kezditek túltolni ezt a dolgot, de persze várjuk a megjelenést.
Azt tudom ,hogy az 5. résznél megvettem és meg is bántam a teljes árat. Ennél nem fogok bedőlni, mert nincs semmi "plusz" "adjad ide, had játszak" érzés..
Lehet én várok el túl sokat és egy jó kis Bad Boys 2/Miami Vice/2 Fast 2 Furious/Scarface világot képzeltem el. Jó színesen. Minden apropójával együtt. Nem egy openwrld Sims 3-at..

-
AD4MINATOR
nagyúr
Biztos siker lesz, efelől nincs kétségem. De valami plusz nekem is hiányzik. Na meg a mozgások, kicsit lomhák, lehetnének gyorsabbak, még a séta is lassú.. Menekül és közben lazán sétál? hagyjuk már... azért ha levesszük a rajongói szemellenzőt, még van mit csiszolni ezen, hiába van benne rengeteg egyedi animáció, mozgás.
viszont a trunk challange-es hülyegyerek vicces volt

-
hombre[EU]
nagyúr
Halistennek nem hozott sose lázba a gta sorozat.
Videoba beleporgettem, mitol kell ledobni a lancot? Grafikaban nem nagy szam. A reszletesseg biztos f*sza, de azzal eddig se volt baj.
ez egy 60-80órás story game. katakterek,párbeszédek,történetek. eközben részletesebb,mint bármelyik openworld játék és piszok jól néz ki.
nem kell ledobni a láncot, de jelenleg nincs a piacon semmi megközelítené. -
copass
veterán
egy gyöngyszem!
nem tudom mennyire valid a PS5Pro 30 fps 
-
scdlsc
senior tag
A gengszterromantikát kajálja egy bizonyos réteg, aminél még a szervezett bűnözés valamennyire érdekes is, de a Bonnie és Clyde-típusú, tömegmészárlásokért is felelős idióta bűnözők sztárolása tényleg érthetetlen dolog. Ettől függetlenül a játék története, ami az ilyesféle antihősök lefele vezető spiráljáról szólhat, egy érdekes vizsgálata lehet(?) ezen emberek lelkivilágának. Filmeknél az utóbbi időben a Safdie testvéreknek voltak ilyen műveik, az Uncut Gems és a Marty Supreme is érdemes alkotások voltak. A GTA VI is lehet, hogy ilyen lesz.
Ha nem onnan indulna a link, akkor 23:20-tól kb. 2 perc.
https://youtu.be/ecweHbCN1f8?si=L_lo_muvOKelvi-f&t=1400 -
ledgeri
nagyúr
Ejj.... hát nekem a "next gen" érzést a IV fizikája adta... Ezzel, kocsiknál, úgy érzem, hogy még a V sem biztos hogy meg lesz lépve.
1 perdülő rendőrre mondtam, hogy, na az megérintett ... volt vagy 8 ami nem.Attól még várós-játszós! Majd 10 év múlva epic ingyenesként
-
Doratov
csendes tag
A gengszterromantikát kajálja egy bizonyos réteg, aminél még a szervezett bűnözés valamennyire érdekes is, de a Bonnie és Clyde-típusú, tömegmészárlásokért is felelős idióta bűnözők sztárolása tényleg érthetetlen dolog. Ettől függetlenül a játék története, ami az ilyesféle antihősök lefele vezető spiráljáról szólhat, egy érdekes vizsgálata lehet(?) ezen emberek lelkivilágának. Filmeknél az utóbbi időben a Safdie testvéreknek voltak ilyen műveik, az Uncut Gems és a Marty Supreme is érdemes alkotások voltak. A GTA VI is lehet, hogy ilyen lesz.
-
Balázs Z.
aktív tag
Mindig vágytam egy Blaha Lujza tér-szimulátorra, ahol a Dédestapolcsány mellől felköltözött értelmiségi párost kísérgethetjük végig az ontogenezis rögös útjain. Fúj.
-
Matus26
csendes tag
Videoba beleporgettem, mitol kell ledobni a lancot? Grafikaban nem nagy szam. A reszletesseg biztos f*sza, de azzal eddig se volt baj.
Végül mikor pörgetsz bele a videóba, kiderül valamikor?
-
privacy99
senior tag
Megdöbbentő volt. Olyan érzésem volt, mintha filmet néznék, tudtam volna még nézni órákig. Úgy elment ez a 26 perc, mintha 5 lett volna. Egy párszor még biztos visszanézem.
Nekem a legemlékezetesebb az éjszakai autósüldözés volt, nagyon durván nézett ki a város a háttérben.
-
negro
őstag
Jol nez ki (persze), de egyaltalan nem vagyok elragadtatva egy "GigaChaddal" jatszhato "parkapcsolati szimulatortol"... anno a GTA1-gyel kezdtem... lehet, hogy csak kiegtem? Nekem a 4. resz is jobban bejott mint a 5. Amugy is csak PC-s arc vagyok, szoval talan '28-ban jatszhatok vele. (mar ha addig uj gepet veszek)
-
ggbuffon1897
őstag
-
.LnB
titán
Így utólag belegondolva, ha én lettem volna a Rockstar, a pulzusom sem emelkedett volna meg a kiszivárgott videók miatt, ha tudom, hogy micsoda bemutatóvideót fogok leadni a Netflix-en.
Én tuti, hogy full magabiztosan kiírtam volna valamelyik platformra egy üzenetet, reagálva a szivárogtatásokra, hogy
"Oké, oké. Várjátok meg, hogy mivel készülünk 27-én.." Ennyi.
Így utólag ütött volna.
-
wjbhbdux
veterán
Abból is látszik hogy orbitális bukás lesz, hogy a trailert csak tizedannyian nézték meg az első pár órában mint a COD MW4 trailerét, UGYE ACTIVISION? Várjuk az MW4 600 milliós eladását az első héten
-
copass
veterán
irgalmatlan sok a részlet és iszonyú hitelesnek tűnik a világ...
mindez egy sima ps5-ön. biztos hogy szarrá van optimalizálva hogy ne röccenjen a videó kedvéért 30 fps-nél.
most 2 évig kivéreztetik az utolsó fillérig, aztán jöhet a PC verzió!
-
prisz
senior tag
Döbbenetes ahogy kinéz, sima ps5-ön is.Ennyit bírtak kihozni a vasból. Szvsz. veri még a sony excluzív címeket is. Kiváncsi leszek pro-n hogy döcög, de igazán majd pár év múlva pc-n.
-
.LnB
titán
Egészen elképesztő az egész. Még ha nem is vártam mást a Rockstar-tól, szerintem akkor is sokkoló amit látunk.
-
smilecat
aktív tag
Valamiért nekem a Fast & Furious sorozatból a
Hobbs & Shawitt Duval & Caminos
Win Benzin által elindított franchise ugrott be elsőre, hangulatra.(pláne az üldözéses jelenetnél)
Az biztos, hogy óriási siker lesz a játék, szépen van kidolgozva, jók a mozgások, a kamerakezelések, a hangulata, látszik itt odafigyeltek (majdnem) mindenre. De nekem valami így a video alapján hiányzik belőle, nem tudom megmondani mi, de ahogy néztem a bemutatót, végig ez az érzés motoszkált bennem. Nekem ez a sorozat sosem jött be, de ezzel lehet teszek én is egy próbát a havernál, bár annyira nem mozgatott meg sose a GTA világa.
De sok sikert a fejlesztőknek, jó és élvezetes játékot kívánok mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SUSE Linux
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Kingston Renegade Fury DDR4 16Gb 3600Mhz KF436C16RB1/16
- GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W

tenyleg egy "bonnie es clyde" fele jatekmenettol kellene hasra esni? mekkora. mennyire uj. sose volt meg ilyen jo. sokkot kaptam az elozetest latva...