- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Hővezető paszták
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- Hisense LCD és LED TV-k
- A komponensek drágulása mellett a Microsoft sem kíméli a PC-gyártókat
- Végleg vége a lemezes PS5 játékoknak!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
wasd.hu
senior tag
Kizárt dolog, mert nem tudom ( :
NandoXXL
Abunál észrevenném, nem lenne tele heJesírási' hibával...)
Már javasoltam neki, esetleg egy llm-en átküldhetné így 2026-ban amiket ír.
De már lesz@rom, ha látom Abus cikk akkor instant offolom.
Lassan Szintvévnél' is ez lesz...
Bocsó' a g hiányok miatt, virtuális billzeten írok a noteszről, az ms sz@rja mindig elcseszi a g-t ( :..hiába kapcsolom ki, visszajön. Nem mindig veszem észre...
oks -
Chaser
legenda
Kizárt dolog, mert nem tudom ( :
NandoXXL
Abunál észrevenném, nem lenne tele heJesírási' hibával...)
Már javasoltam neki, esetleg egy llm-en átküldhetné így 2026-ban amiket ír.
De már lesz@rom, ha látom Abus cikk akkor instant offolom.
Lassan Szintvévnél' is ez lesz...
Bocsó' a g hiányok miatt, virtuális billzeten írok a noteszről, az ms sz@rja mindig elcseszi a g-t ( :..hiába kapcsolom ki, visszajön. Nem mindig veszem észre... -
NandoXXL
őstag
Nézd a pozitív oldalát, ha valaki spórolásként egymaga vinné az oldalt, AI-al íratna cikket illetve szerintem már használják a fordításhoz/cikk íráshoz
, észre sem vennéd. Vannak 'munkák' amik azonnal pótolhatók AI-al, mert annyira origo style lett minden. TIK-TOK a prohardverhez képest néha már intellectuel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wasd.hu
senior tag
-
Mekiúr
tag
-
wasd.hu
senior tag
Ez az, rég alapnak kellene lennie, pláne ilyen kategóriában.
Backlit billzet oké, hogy nincs filléres épekben.
Mondzsuk', a Neonál azért kicsit vicci', hogy nem tudja.Nem sok értelmes ép szaladgál már, de ettől a call centeres baromságtól a hideg kiráz. Legalább ilyen kat-os épeknél lehetne itthon egy szerviz, neaggyisten' nbd on site.
Ugye mondom én.
-
Chaser
legenda
Ez az, rég alapnak kellene lennie, pláne ilyen kategóriában.
Backlit billzet oké, hogy nincs filléres épekben.
Mondzsuk', a Neonál azért kicsit vicci', hogy nem tudja.Nem sok értelmes ép szaladgál már, de ettől a call centeres baromságtól a hideg kiráz. Legalább ilyen kat-os épeknél lehetne itthon egy szerviz, neaggyisten' nbd on site.
-
wasd.hu
senior tag
Nékem nem.
Még mindig nem annyira alap. Ez can a Háttér világító billel is.+1 adom, fenomén!
Nem is olyan, most miért mondod (; -
Chaser
legenda
A notesz teccik'.
Azt nem értem, mért nem 120hz-es a panel. Már "filléres" csodafonok is rég tudják.Ez a cím meg valami fenomenális.
Néha olyan érzésem van, nem it oldalon vagyok, hanem oviban...( : -
wasd.hu
senior tag
Barack helyetti befőzésre ... Bár én kifőzetni szoktam
Még HW-ből készültet nem kóstoltam
-
Nergalos
aktív tag
Jön a lecsó szezon…szóval esetleg következő cím: Mennek a lecsóba a hardverek, (vagy csak a memóriák).
-
laed
senior tag
A laptopba egész jó a proci.
Befőzésre kész?? Azaz meg fog főni a melegben az alkatrész??
-
joghurt
addikt
Értem én, hogy nem akartok szóismétlésekbe bocsátkozni, de a "kisajátítás" nem a piaci szereplők közötti adásvételt jelenti.
A kameráknál jófejség az AES, csak épp nem az én saját kulcsommal. Tehát Li Jin is látni fog mindent, amire megkéri a Párt.
Az értékelésekhez szerintem alap szinten is hozzátartozik, hogy a "felhő" mennyibe kerül. Mert a felsorolt szolgáltatásokat tippre a Xiaomi sem adja ingyen. A TPLinknél biztosan a kamera árával összemérhető éves tételről van szó. -
Mephike
őstag
-
janeszgol
félisten
A két egeret elmentettem. Persze nem ebből a boltból (jelentkezz be az árak megtekintéséhez, undorító bagázs), hanem a PCX linkjét.
-
Watchdog
aktív tag
90 mm-es driver nem túl nagy egy fejhallgatóba?
-
hegezsolti
tag
-
wasd.hu
senior tag
Befőzésre ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gitáros topic
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Linux felhasználók OFF topikja
- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz DDR5 +GIGABYTE Z890 AORUS ELITE X ICE! Bolti ára kb 600e Ft
- Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 5G 6/128GB, GPS+Cellular, 12 hónap garanciával!
- Újszerű Honor 200 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Újszerű, hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB, 12 hónap garancia!
- Eladó egy Dell Latitude 7430 i5-1245U 16GB 256GB FHD Touch - Érintőkijelzős 100% akku
- ÚJ! MacBook Air M4 13" 16GB 256GB - 1év Garancia! TÖLTŐ, +AJÁNDÉK!!!
- ASROCK H510 Pro BTC+ Intel H510 chipset - Számla / Garancia / Ingyenes GLS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Intel Core 5 120U 5.0Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
oks
, észre sem vennéd. Vannak 'munkák' amik azonnal pótolhatók AI-al, mert annyira origo style lett minden. TIK-TOK a prohardverhez képest néha már intellectuel