Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Katsu

  aktív tag

  Sziasztok,

  Pénteken megtettem a feljelentést email-ben. Most várok a visszajelzésre az automata visszajelzésen kívül. A feljelentés írása közben felhívott az eladó, mert egész héten kerestem és ne értem el. Tájékoztattam arról, ami ellene folyik. Utoljára megkérdeztem, hogy biztosan nem tud-e kárpótolni minket. Továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy csak akkor kárpótol, ha őt is kárpótolják. Amit nem értek, hogy jelen állapotban őt még nem érte kár, hiszen túladott a termékeken és jelenleg csak haszna van, nem kára.
  Elmondtam neki, hogy mit kezdeményeztem, ne érje váratlanul. De ő is látja az itt lévő dolgokat, állítólag az FB-n is van mozgolódás ellene. De ezt nem tudtam ellenőrizni. Elmondta, hogy van ügyvédje és aszerint cselekszik, amit mond neki.
  Úgyhogy tovább nem is próbáltam meggyőzni.
  Tájékoztattam róla, hogy a jelen helyzetre való tekintettel én is megteszem a feljelentést ellene. Megköszönte, hogy korrekt voltam.
  Nekem is megemlítette az AdluAn vonalat. De megmondom őszintén, hogy ez a rész engem nem érdekel, nincs közöm hozzá. Mindenesetre a feljelentésben 1 sor erejéig én is megírtam.
  Ha lesz valami további infóm, írni fogok.

  Boldogabb Új Évet!

  Attila

Új hozzászólás Aktív témák