- Projektor topic
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-03 15:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
veterán
Egy kis érdekesség. Megkérdeztem a net szolgáltatómat, hogy miért találkozok kevés magyar játékossal online játék közben, miért csatlakozok teljesen más szerverekhez, mint a kollégáim, annak ellenére hogy a szerver kereső lokációját Eu-ra állítom? Ezt írták: "attól, hogy Magyarországon játszik nem garantált a magyar IP-lokáció. A szolgáltató simán adhat olyan IP-t, amit a geoadatbázisok Szlovákiához, Ukrajnához vagy akár Oroszországhoz kötnek. Ez gyakori és nem hiba. Előfordulhat, hogy a játék nem budapesti szerveren keresztül csatlakozik a játék szerverekhez, hanem az említett orszagokon keresztül." Ez nekem ellentmondásos, főleg az utolsó mondat fura, segítsetek, ha érti valaki.
Honnan tudod, hogy kevés magyarral játszol? Nicknév alapján nézed, mert nincs benne a Hun, vagymi?
-
BerserkGuts
addikt
Újabb gyöngyszem... 800/70-ről elvesztettük a meccset. Belépett két csaló buzeráns és P18 pisztollyal le aimbotoztak minket. 0/32-re vesztettünk 3 perc alatt. A Javelin semmit nem csinált, pedig totál egyértelmű volt minden, mentek a sorozatos jelentések, ennél világosabb nem is lehetett volna.
szánalmas már rég neki se állok hogy ezek farmoljanak
a bann-t meg nem kockáztatom már mert az átlag embereket szeretik csak kibaxkodni akik nem számítanak a gazdagékat meg befolyásosokat hagyják csak nyugodtan csalni továbbra is
ja meg régen még oldalanként ki volt balanszozva addig még oké is elvannak egymással van aki vissza tartja de most már hogy nincs elég játékos egy oldalra rakja őket
a másikon meg nincs senki aki visszafogja de nem baj legtöbben kilépnek ezt csak a hülyék bírják elviselni
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek megéri szezononként megvenni a Pro tagságot? Ti miért veszitek meg? Erdekelne, ki mire használja a skineken kívül.
Az egyik előnye, ha jól olvasom, hogy az egyedi szerverek akkor is tovább futnak, ha kilépek belőle.
Szia. Nem. Szia.
-
bager13
senior tag
Nálam az fps le van korlátozva 80-ra, hogy ne süvítsen a videókártya ventije és a sima frametime simább játékot eredményez. Egyébként 100-120 között lenne az fps low-med beállításokkal 1080p-ben.
Csaber - nem érzem a proci limitet egyáltalán. Előtte Ryzen 5 2600X procim volt, na ott volt proci limit, de a 3600-al nem érzem. Na most kíváncsi lettem , megnézem konkrétan mennyit vár a videókártya a procira, ha egyáltalán...
Lendova - ha Te nem szoktál durva csalásokkal találkozni, akkor örülj neki és kész. Lehet csak az a baj, hogy nem veszed észre. Nyilván nem vagy programozó mint én 30 éve és sose fejlesztettél játékot vagy játékhoz külső alkalmazást.
Na akkor meg is van, hogy mi okozza nálad a problémát nagy százalékban.
-
abridabri
veterán
Érdekes grafikon, gondolod ez olyan sokat befolyásolna? Próbából felveszem 100-ra az fps-t.
Egyébként megnéztem a cpu-gpu terhelést "nagy méretű" 64-es pályán, gpu 30-70% között, cpu 30-40%. Nem látok szűk keresztmetszetet.
80 ról 100 nál nem fogsz látni nagy előrelépést. 120fps alatt nincs értelme competitive lövöldével tolni.
-
Lendova
őstag
Nálam az fps le van korlátozva 80-ra, hogy ne süvítsen a videókártya ventije és a sima frametime simább játékot eredményez. Egyébként 100-120 között lenne az fps low-med beállításokkal 1080p-ben.
Csaber - nem érzem a proci limitet egyáltalán. Előtte Ryzen 5 2600X procim volt, na ott volt proci limit, de a 3600-al nem érzem. Na most kíváncsi lettem , megnézem konkrétan mennyit vár a videókártya a procira, ha egyáltalán...
Lendova - ha Te nem szoktál durva csalásokkal találkozni, akkor örülj neki és kész. Lehet csak az a baj, hogy nem veszed észre. Nyilván nem vagy programozó mint én 30 éve és sose fejlesztettél játékot vagy játékhoz külső alkalmazást.
Nagy a különbség az között, hogy tudsz valami kódot írni és mi a lehetséges a játékban.
Igazából nem sikerült semmit mondanod.
Láttunk már tőled kamu állítást. Nem is egyet. -
abridabri
veterán
Rossz döntés olyan alacsonyra korlátozni.
-
bager13
senior tag
Tegnap töröltem a játékot egy időre, mert játszhatatlan már hetek óta. A találatok 50-80%-at nem regisztrálja még most sem.
Ma feldobott egy gameplay videót a yt, és mintha teljesen más jatekkal játszana a youtube-er csávó.
Lehet hogy nálam van a hiba?
1000/500-as optikai netem van, a pc kábellal van bekötve a routerhez. A ping 20-30 között, elveszett csomag nem szokott lenni.
Az fps korlátozva 80-ra rivatunerrel.Ryzen 5 3600, 16gb ram, rx 5700 xt 8gb.
Fél éve erről beszélek. Nagyon nem mindegy mennyi fps-ed van és mekkora az inputlag, meg persze az adott szerver sem.
10-ből 9-szer emiatt vannak hitreg problémák.
És ezért jön pl. nálam elő ritkán, nem azért, mert elvakult fan vagyok... -
Csaber
senior tag
Tegnap töröltem a játékot egy időre, mert játszhatatlan már hetek óta. A találatok 50-80%-at nem regisztrálja még most sem.
Ma feldobott egy gameplay videót a yt, és mintha teljesen más jatekkal játszana a youtube-er csávó.
1000/500-as optikai netem van, a pc kábellal van bekötve a routerhez. A ping 20-30 között, elveszett csomag nem szokott lenni.
Ott azért elég komoly proci limit van még a BF1-is megtáltosodott mikor a ryzen 3600-at lecseréltem egy olcsó ryzen 5700X-re...
-
bul07
nagyúr
Én kb két hét uttán elindítottam, egy kör lement, második pályabetöltésnél szépen bezárta magát a játék semmi hibaüzenettel.
Nem is indítottam ell újra, majd lehet megint két hét múlva

-
Locutus
veterán
Most azon kívül, hogy gyenge a géped hozzá, mi is a kérdés, amire nekünk kellene válaszolni?
-
Lendova
őstag
Úgy is teli a játék a házak felett repülő, kispisztollyal head shotokat osztó cheaterekkel.
Biztos hogy kell keresni a hibát?
-
MikeWazowski
veterán
Ez a játék még beta állapotban van. Alap problémákkal küzd. A grafika szuper, kiválóan van optimalizálva, de szerintem játszhatatlan.
A találatokat nem adja meg, a fal mögött meghalok attól, akit két másodperce headshotoltam. Egy méterről ki tárazok valakire, aztán megfordul elrakja a puskát, elő veszi a pisztolyt és lelő.
Az előbb a felhők között lebeg egy csaló és P19-el osztja a fejeseket. Level 230-as csaló, 200/0 kd-nál kiléptem és a BF4-el játszok inkább. Ez a játék nagyon szuper lehetne, de valami nagyon nagy baj van vele.
Ez már nagyon jobb már nem lesz....
sőt, lehet már csak pár "jóféle" tartalom jön hozzá. -
abridabri
veterán
Napi szinten ezek a statok jönnek.. nem működik a Javelin?

Sétálnak az út közepén és aki a közelébe ér, az egyből csatt headshot, még akkor is, ha háttal van, fénysebességgel fordul meg, akár többször is egy másodperc alatt. Régi csaló, már többször jelentettem. Régen olyan helyekre ment fel a térképen, ahová hivatalosan nem lehet. Olyan helyekre spannolnak mostanában a szemem látára, ahová nem lehet. Nem igaz, hogy ezeket nem lehet kiszűrni.Sztem nem működik már , szinte minden meccsen van legalább 1-2 csaló.
-
beers
addikt
Sziasztok!
A frissítés szétcseszte a billentyűzet beállításaimat, nagyon ideges lettem, mert csak egy régebbi mentésem volt róla.
Nekem az Enter húsz éve a járműbe ki/be szállás és az interakció gomb egyszerre.
Most a Chat jön elő, miközben beszállok egy járműbe.Tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni?
A heli finombeállításaim is elvesztek, gratula az idiótáknak.
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
A frissítés szétcseszte a billentyűzet beállításaimat, nagyon ideges lettem, mert csak egy régebbi mentésem volt róla.
Nekem az Enter húsz éve a járműbe ki/be szállás és az interakció gomb egyszerre.
Most a Chat jön elő, miközben beszállok egy járműbe.Tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni?
A heli finombeállításaim is elvesztek, gratula az idiótáknak.
Megvan:
Beállítások > Egér és billentyűzet > Egyéb > UI billentyűkombinációk
-
Polllen
félisten
Nálatok javult vagy rosszabb lett a hitreg?
Három napja csak esek-kelek, a fal mögé bújva három ( 3! ) másodperc múlva meghalok, fedezék mögül kitárazok egy öt méterre álló ellenségre és én halok meg. A game videót vissza nézve a találatok 70-80-át nem adja meg.
Ping 19, elveszett csomag nincs, nem megy torrent a háttérben, 1000/500-as optikai net, az fps korlátozva 80-ra, sima frametime grfaikon.Nálam a hitreg alapvetően jobb lett, de ugyanúgy van lagos szerver.
-
Dr V
őstag
Három napja csak esek-kelek, a fal mögé bújva három ( 3! ) másodperc múlva meghalok, fedezék mögül kitárazok egy öt méterre álló ellenségre és én halok meg. A game videót vissza nézve a találatok 70-80-át nem adja meg.
Ping 19, elveszett csomag nincs, nem megy torrent a háttérben, 1000/500-as optikai net, az fps korlátozva 80-ra, sima frametime grfaikon.Amikor az update kijott, nagyon jo volt, de tegnap DMRrel 5 közeli találatot nem adott be...
-
FollowTheORI
Topikgazda
Ping 19, elveszett csomag nincs, nem megy torrent a háttérben, 1000/500-as optikai net, az fps korlátozva 80-ra, sima frametime grfaikon.Én nem érzek változást, kb olyan, mint volt.
Néha van, hogy nagypingesek azonnal ölnek, de eddig is volt ilyen, meg a konzolosokkal párharc (platformok közötti netcode) se lett jobb.
Max placebo lenne, ha mondanom kéne valamit, hogy gyorsult/pontosabb lenne bármiben az ölés vagy halás. -
abridabri
veterán
Másnál se működik a sniper levegő visszatartás?
Az kis eod botot se lehet irányítani.Nem reagál a gombra, ami eddig működött. Volt fájlok ellenőrzése, újraindítás, semmi eredmény.
Nálam működik , viszont, ha nem tetted eddig ; akkor kötelező a jobbegér gombra rakni a levegő visszatartást is . Így zoomnál automatikusan visszatartja, nem kell kölön gombal vergődni.
-
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
A headshot azonnali halált eredményez?
A headshot indikátor színét megváltoztattam lilára a fehér helyett és nagyon sokszor felvillan, de csak az esetek harmadában lesz kill a vége.
Áhhhh dehogy. Van hogy kibírsz simán 3 fejlövést is és mész tovább mintha semmi sem történt volna.
#10040petymeg
Nálam is ugyanez, hiába némítod. Sokaknak problémája reddit alapján is.
Az sem megoldás ha komplett kikapcsolod mert vannak jópáran akik tudják normálisan használni akkor meg azokat ignorálod. -
IntelKiller7
Topikgazda
Sziasztok!
A headshot azonnali halált eredményez?
A headshot indikátor színét megváltoztattam lilára a fehér helyett és nagyon sokszor felvillan, de csak az esetek harmadában lesz kill a vége.
Nem. Csak sniperrel maximum.
Illetve HC-n.
-
CptAdamica
nagyúr
Az nem magyar, hanem tajikistani rendszám tábla.
-
Laraxior
titán
Csak nálam lett sokkal rosszabb a játék két napja?
Vissza néztem a videókat és és megszámoltam a hiteket, a 70-80% tuti találatokat nem adja meg. Tíz fejlövésből kilencet nem ad meg. rpg-vel lelőttem vagy 30 embert, de csak 2-3 kill-t adott meg. A pingem 40, elveszett csomag nincs, sima a játék, nincs csúszás meg ilyenek. Kitárazok közelről és alig sérül az ellenség 10-20%-ot. Közben én meg csak annyit hallok, hogy "tik" és már fekszek.

Az előbb közvetlen közelről szitává lőttem egy fekvő ellent 100-as tárból aprítottam. Közben felállt, elrakta a puskát, elővette a pisztolyt és lelőtt.

Már a megjelenés óta tűnnek el a lövedékek, ezért sem idegesítem magam rajta.
-
bozont
veterán
Csak nálam lett sokkal rosszabb a játék két napja?
Vissza néztem a videókat és és megszámoltam a hiteket, a 70-80% tuti találatokat nem adja meg. Tíz fejlövésből kilencet nem ad meg. rpg-vel lelőttem vagy 30 embert, de csak 2-3 kill-t adott meg. A pingem 40, elveszett csomag nincs, sima a játék, nincs csúszás meg ilyenek. Kitárazok közelről és alig sérül az ellenség 10-20%-ot. Közben én meg csak annyit hallok, hogy "tik" és már fekszek.

Az előbb közvetlen közelről szitává lőttem egy fekvő ellent 100-as tárból aprítottam. Közben felállt, elrakta a puskát, elővette a pisztolyt és lelőtt.

Én nem csak két napja érzem, de igen. Volt hogy két rakéta is eltűnt egymás után az éterben, amit közvetlen közelről lőttem tankra. És nem volt a rakéta elhárító bekapcsolva.
-
yodamester10
őstag
Ezt a 100 pontos dolgot nagyon hülyén oldották meg,sokszor le kell vennem valami jó cuccot,hogy fel tudjam rakni a másikat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fegyvereknek 100 pontig pakolhatsz fel kiegészítőket. Azért piros mert nincs annyi szabad pont helyed ami ahhoz kell hogy ezt felrakhasd.
-
Bossp
addikt
Sziasztok!
Csak engem zavar, hogy álló helyzetben éles a kép, de mozgás közben meg totál életlen lesz? Amikor megállok, egy másodperc múlva teljesen éles a kép. Már minden elmosódást, effektet, felskálázást, framegen-t és fsr-t, stb... kikapcsoltam, natív módba van minden és mozgás közben életlen a kép. Ha távcsőbe nézek, az is életlen képet ad. A Delta Force játék is ezt csinálja és azzal se játszok, mert nagyon bántja a szemem. A BF4-et tolom, mert ott éles a kép, meg egyébként is. Tiszta gáz szerintem, de lehet csak engem zavar.
Itt van két videó, hogy mire gondolok:Bossp köszi a tippet, sajnos nem javította meg a képet.
Ha megoldást tud valaki esetleg, az jó lenne!
ryzen 5 3600, rx 5700 xt 8gb, 16gb ram, ssd. Az fps 70-re korlátozva rivatnerrel.
Ahh igen ott még nem fsr 4 van :(
-
Eversmann
senior tag
Sziasztok!
Csak engem zavar, hogy álló helyzetben éles a kép, de mozgás közben meg totál életlen lesz? Amikor megállok, egy másodperc múlva teljesen éles a kép. Már minden elmosódást, effektet, felskálázást, framegen-t és fsr-t, stb... kikapcsoltam, natív módba van minden és mozgás közben életlen a kép. Ha távcsőbe nézek, az is életlen képet ad. A Delta Force játék is ezt csinálja és azzal se játszok, mert nagyon bántja a szemem. A BF4-et tolom, mert ott éles a kép, meg egyébként is. Tiszta gáz szerintem, de lehet csak engem zavar.
Itt van két videó, hogy mire gondolok:Bossp köszi a tippet, sajnos nem javította meg a képet.
ryzen 5 3600, rx 5700 xt 8gb, 16gb ram, ssd. Az fps 70-re korlátozva rivatnerrel.
Mindkettőt kikapcsoltad?
(Csúszka 0%-ra)GRAPHICS :
Weapon Motion Blur
World Motion Blur -
IntelKiller7
Topikgazda
Sziasztok!
hmm. ez érdekes. Ilyennel még nem találkoztam.
-
Bossp
addikt
Sziasztok!
Grafikai kérdésem lenne.
Az összes elmosódás kapcsolót kikapcsoltam, motion blur és a hud-okat is. Mégis, ha egy helyben állok tű éles a kép, de ha mozgok, akkor minden kicsit életlenebb lesz. Ha megállok, akkor fél másodperc múlva megint tű éles a kép. Az amd felskálázás ki van kapcsolva, natív módban játszok. A frame gen is off. Remélem értitek mire gondolok. Vagy készítsek videót róla?A DeltaForce játékkal is ezért nem játszok, nagyon bántja a szemem, hogy mozgás közben életlen a kép.
Nálatok is így van?
Van erre megoldás, ki lehet ezt kapcsolni?Köszönöm előre, ha segítetek!
Próbáltad fsr nativ AA -val? Nincs nativ taa van az meg minden csak nem éles :)
-
v!ct0y
veterán
Sziasztok!
Eddig vártam a vásárlással, de most szeretném megtudni, hogy megéri-e a játék az árát, milyen állapotban van?
Van lehetőség kipróbálni valahogy?
Ezzel a géppel van értelme megvenni? ryzen 5 3600, rx 5700 xt 8gb, 16gb ram, ssd.Köszi a válaszokat!
A REDSEC ingyenes, azt ki tudod próbálni.
-
BerserkGuts
addikt
Sziasztok!
Eddig vártam a vásárlással, de most szeretném megtudni, hogy megéri-e a játék az árát, milyen állapotban van?
Ezzel a géppel van értelme megvenni? ryzen 5 3600, rx 5700 xt 8gb, 16gb ram, ssd.Köszi a válaszokat!
hoztam egy hsz-t onnan
lol de van benne igazság Holnap válaszolgatok a régi kommentekre (IW vs. Treyarch...), ha nem leszek elfoglalva azzal, hogy gyertyát gyújtsak a kidobott pénzem emlékére. Inkább rakj egy máglyát a kertben, és azon égesd el a pénzed – legalább az szép látvány lenne, nem úgy, mint ez a BF6. Évekig hype-olták, hogy na, most a szuper csapat összerakja egy jó Battlefieldet, erre mit kapunk? Egy kampányt, ami olyan szánalmas, hogy még a legócskább CoD sztorik is Oscar-díjas mesterműveknek tűnnek mellette. A játékmenet? Mintha egy másnapos fejlesztő összedobta volna egy hétvége alatt, miközben a macskája véletlenszerűen ugrált a billentyűzeten. Hit-reg? Khmm... Az igazi kabaré a förtelmes dizájnban van. Pályák? Olyan kicsik, mintha egy cipő dobozban lövöldöznénk, és van belőlük vagy három, ami nem úgy néz ki, mintha egy óvodás Photoshopban szórakozott volna szünetben.
A fegyverek? A szórásuk olyan, mintha egy vaktában lövöldöző bohócot kértek volna fel a balanszolásra. A célkereszt? Az csak egy dekoratív matrica, a golyók meg random teleportálnak a szomszédos megyébe. Meta fegyverek nélkül olyan vagy, mint egy papucsállatka egy T-Rex elleni ketrecharcban. A Season 1 roadmap meg egyenesen egy vicc: két új pálya, amiből az egyik olyan rettenetes, hogy a legelvakultabb fanboyok is könnyes szemmel könyörögnek az uninstall gombért. Ellenségeket látni? Hiába tompították az effekteket, olyan, mintha ködben próbálnál sniperezni. A grind? 40-es szinten kapsz hangtompítót? Komolyan, ki gondolta, hogy ez szórakoztató? A grind és a challengek: „Lődd fejbe az ellenséget egy szál gyufával, teliholdkor, miközben egyensúlyozol egy uniciklin és szavalod a Hamletet.” A fórumokon már most mindenki terápiára jár emiatt.
A RedSec mód? Inkább RedSzemétdomb. Minden ládában ott figyel egy Air Streak, a pálya rombolható, de pajzs? Keresheted. Az nyer, akinek a meccs végére marad egy tankja, és onnantól olyan, mintha egy atombombát vezetnél. Kipróbáltam: a tankommal akkora mészárlást rendeztem, hogy az ellenfelek már a supportnak írtak panaszlevelet. A pályák meg? Mintha egy Fortnite-rajongó LSD-tripje elevenedne meg, olyan színes és kaotikus minden, hogy a szemed is sír. Ez a játék nem más, mint egy hibákkal teli, ostoba döntésekkel megtámogatott katasztrófa, amit csak az „új játék” illata tart életben. De amint az IW kidobja a következő címét, ez gyorsabban tűnik el, mint egy rossz mém. Sok szerencsét azoknak, akik szintén megvették – szükségük lesz rá.
-
BerserkGuts
addikt
Sziasztok!
attól függ hol kérdezed xD cod topikban mást mondanak
géppeddel nincs semmi baj ha nem 4k a cél
amúgyis a bf6 elég jól sikerült kivették belőle a raytracinget is így ultrán se jelent nagy kihívást a régebbi konfigoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A találatokat nem adja meg, a fal mögött meghalok attól, akit két másodperce headshotoltam. Egy méterről ki tárazok valakire, aztán megfordul elrakja a puskát, elő veszi a pisztolyt és lelő.

lol de van benne igazság 
FollowTheORI
IntelKiller7